Ervaringsverhalen over de impact van seksueel geweld op je leven.

Zo puur, naïef en goed van vertrouwen Bleef zij het als liefde beschouwen Muren van onzekerheid die schaamte bouwen Muren die haar bleven benauwen Machtsmisbruik, “niemand vertellen, anders doe ik je wat”

Ik ben een vrouw van 20 jaar oud. Toen ik dertien was ben ik seksueel geïntimideerd en aangerand door mijn mentor, destijds drieënveertig. Ik was een teruggetrokken, verlegen meisje die niet veel

Om mezelf eerst even snel voor te stellen, ik ben een meisje van 18, kom uit een liefdevol maar lastig gezin en ben de oudste van twee meiden. Ik was altijd een

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik heb in mijn leven tot dusverre meermaals seksuele grensoverschrijding, seksueel misbruik en verkrachting meegemaakt. Een geschiedenis die zich bleef herhalen in

Lieve jij, als je dit leest is de kans groot dat jou ook seksueel misbruik is overkomen. Ik ben namelijk vanaf ongeveer mijn 4e tot 1 dag voor mijn dertiende verjaardag seksueel

Twintig jaar geleden maar nu pas verwerken

Ik hoop dat ik met mijn verhaal anderen kan helpen om verder te komen. Ook zit ik in een fase dat ik echt de nood heb hierover te praten. Gek wat onzekerheid