Chatten op Lotgenoten
Seksueel
Geweld

Op LSG kun je chatten in verschillende chatrooms, elk met een eigen thema. Kies de chatroom die het beste aansluit bij jouw behoefte en/of interesse. Chatten op LSG kan vanaf je PC, laptop, tablet of smartphone. Je kunt vrij chatten in onze chatrooms, privé gesprekken voeren en deelnemen aan themachats. Onze chat is 24 uur per dag open. Is er niemand aanwezig? Probeer het dan in de avonduren tussen 21:00 en 23:00 uur. Op deze tijden zijn er altijd mensen aanwezig.

Op de chat zijn onze huisregels, ons privacybeleid en onze disclaimer van toepassing. ‘s Avonds tussen 21:00 en 23:00 uur zien teamleden toe op de naleving hiervan en is er een moderator aanwezig.

De chatrooms zijn alleen toegankelijk voor leden. Ben je nog geen lid van LSG? Meld je dan gratis aan en chat mee!

chatten bij de voordeur

Bij de voordeur

kun je elkaar begroeten en uitnodigen mee te gaan naar één van de chatrooms. Bij de voordeur is alleen meelezen toegestaan.

In de huiskamer

kun je als nieuw lid kennismaken met andere leden en is ruimte om vragen te stellen over LSG, de chat en het forum. In de huiskamer is alleen meelezen toegestaan.

chatten aan de keukentafel

Aan de keukentafel

kun je gezellig bijkletsen over dagelijkse dingen. Aan de keukentafel is alleen meelezen toegestaan.

chatten rond de haard

Rond de haard

kun je, net als in de achtertuin en aan de bar, diepgaande gesprekken voeren m.b.t. verwerking en herstel. Rond de haard verwachten wij dat je actief deelneemt aan het gesprek.

chatten in de achtertuin

In de achtertuin

kun je, net als rond de hard en aan de bar, diepgaande gesprekken voeren m.b.t. verwerking en herstel. In de achtertuin verwachten wij dat je actief deelneemt aan het gesprek.

chatten aan de bar

Aan de bar

kun je, net als rond de haard en in de achtertuin, diepgaande gesprekken voeren m.b.t. verwerking en herstel. Aan de bar verwachten wij dat je actief deelneemt aan het gesprek.

chatten in de prive kamer

In de privé kamer

kun je met een besloten groep in gesprek waarover je wilt. Om toegang te krijgen tot de privé kamer kun je een wachtwoord opvragen bij de moderator.

Pas geleden kwam ik op deze website terecht en heb ook gechat in één van de chatroom hier. Het was erg fijn met mensen te kunnen praten die hetzelfde is overkomen en die me begrepen.

Peace, 30 jaar

Omdat ik er thuis niet over kan praten ben ik op zoek gegaan naar lotgenoten. In mijn eerste chatroom gesprek ooit, aan jullie keukentafel, proefde ik vertrouwen, herkenning en thuiskomen bij lotgenoten.

Lau, 48 jaar

Iedere dag probeer ik een stapje verder te komen. Eerst de stap om lid te worden en gisteravond heb ik zelfs durven chatten! Achteraf viel het enorm mee. Ik voelde me gehoord en veilig.

Kaatje, 34 jaar