Over chatten op Lotgenoten
Seksueel
Geweld

Op LSG kun je chatten in verschillende chatrooms en privé gesprekken voeren. Onze chatrooms zijn 24 uur per dag open voor leden van LSG. Is er niemand aanwezig? Probeer het dan in de avonduren tussen 21:00 en 23:00 uur want dan zijn er altijd mensen aanwezig.

Op chatten op LSG zijn onze huisregels, ons privacybeleid en onze disclaimer van toepassing.

chatten bij de voordeur

Bij de voordeur

kun je elkaar begroeten en uitnodigen mee te gaan naar één van de chatrooms. Vind je meepraten (nog) lastig? In deze chatroom mag je ook alleen meelezen.

In de huiskamer

kun je als nieuw lid kennismaken met andere leden en is ruimte om vragen te stellen over LSG, de chat en het forum. Vind je meepraten (nog) lastig? In deze chatroom mag je ook alleen meelezen.

chatten rond de haard

Rond de haard

kun je, net als in de achtertuin en aan de bar, diepgaande gesprekken voeren m.b.t. verwerking en herstel. In deze chatroom verwachten wij dat je actief deelneemt aan het gesprek.

chatten aan de keukentafel

Aan de keukentafel

kun je gezellig bijkletsen over dagelijkse dingen. Vind je meepraten (nog) lastig? In deze chatroom mag je ook alleen meelezen.

chatten in de achtertuin

In de achtertuin

kun je, net als rond de haard en aan de bar, diepgaande gesprekken voeren m.b.t. verwerking en herstel. In deze chatroom verwachten wij dat je actief deelneemt aan het gesprek.

chatten aan de bar

Aan de bar

kun je, net als rond de haard en in de achtertuin, diepgaande gesprekken voeren m.b.t. verwerking en herstel. De bar wordt incidenteel ook gebruikt om samen naar sportevenementen te kijken. In deze chatroom verwachten wij dat je actief deelneemt aan het gesprek.

chatten in de prive kamer

In de privé kamer

kun je met een besloten groep in gesprek waarover je wilt. Om toegang te krijgen tot de privé kamer kun je een wachtwoord opvragen bij de moderator. De privé kamer wordt ook gebruikt voor teammeetings.