Word lid van Lotgenoten Seksueel Geweld

Word lid van Lotgenoten Seksueel Geweld en krijg toegang tot de ledenpagina, de chat en het ledenforum. Je vindt er herkenning, begrip en steun bij vrouwen én mannen die, net als jij, seksueel misbruik of seksueel geweld hebben meegemaakt.

LSG is alleen bedoeld voor mensen die zélf slachtoffer zijn (geweest) van seksueel misbruik of seksueel geweld. Is dit op jou niet van toepassing? Dan ben je helaas niet welkom als lid.

  • Ben je ouder of partner van een slachtoffer? Kijk op het forum voor informatie over lotgenotencontact voor ouders en partners.
  • Zoek je contact met onze leden in het kader van deelname aan radio- of TV-programma’s, onderzoek, werk of studie? Stuur een e-mail met meer informatie. Wij plaatsen graag een oproep op ons forum en onze social media kanalen.

Maak een account aan

Na aanmelding ontvang je een e-mail met daarin een link om je account te activeren. De link verloopt na 24 uur.

Let op! Deze e-mail kan in je spam/ ongewenste berichten terechtkomen.

Je e-mailadres wordt ook gebruikt om mails te versturen die van belang zijn voor het gebruik van LSG. Bijvoorbeeld als je je wachtwoord vergeten bent of als wij wijzigingen communiceren die gevolgen hebben voor je account.

Bij de verwerking van je e-mailadres houden wij ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Gebruikersnamen met de volgende woorden zijn niet toegestaan:

  • anoniem, bezoeker, onbekend, variaties hiervan of woorden van gelijke strekking (ook niet in een andere taal);
  • koosnaampjes, zoals liefje, lieverd of schatje;
  • obscene, denigrerende, racistische, seksistische, haatdragende, beledigende, discriminerende, Godslasterende en/of anderszins triggerende of kwetsende woorden.

Conform onze huisregels is het gebruik van VPN of proxyservers niet toegestaan. Ook niet via VPN of proxyservers die door ons systeem niet automatisch geblokkeerd worden.

Wil je toch gebruikmaken van VPN of proxyserver, dan adviseren wij je op zoek te gaan naar een ander lotgenotenplatform.

Meer informatie over hoe wij omgaan met het gebruik van proxyservers of VPN vind je in ons privacybeleid.