Maak een account aan op LSG

en krijg toegang tot het ledendeel, de chatrooms en het ledenforum.

LSG is bedoeld voor vrouwen én mannen die zélf slachtoffer zijn (geweest) van seksueel misbruik of seksueel geweld en lotgenotencontact zoeken als steun in het proces van verwerking en herstel. Behoor jij niet tot deze doelgroep, dan ben je helaas niet welkom als lid.

  • Ben je ouder of partner van een slachtoffer? Kijk op het forum voor informatie over lotgenotencontact voor ouders, partners, familie en vrienden.
  • Zoek je contact met lotgenoten in het kader van deelname aan radio- of TV-programma’s, onderzoek, werk of studie? Stuur een e-mail met meer informatie. Wij plaatsen graag een oproep op ons forum en onze social media kanalen.
Op het gebruik van LSG zijn onze huisregels, ons privacybeleid en onze voorwaarden voor lidmaatschap van toepassing.

Je gebruikersnaam is ook de naam die op het forum en de chat zichtbaar is voor andere leden. Kies daarom een naam die respectvol is en niet triggert.

Niet alle gebruikersnamen zijn toegestaan. Lees onze voorwaarden voor lidmaatschap voor meer informatie.

Wij gebruiken je e-mailadres ook om je op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen op LSG en om belangrijke informatie met betrekking tot je account te versturen. 

Daarom is het gebruik van een tijdelijk e-mailadres niet toegestaan.

Hoe wij omgaan met jouw e-mailadres vind je in het privacybeleid

Het gebruik van VPN of proxyservers niet toegestaan. Ook niet via VPN of proxyservers die door ons systeem niet automatisch geblokkeerd worden.

Meer over VPN en proxy vind je in de voorwaarden voor lidmaatschap.

Let op! Na registratie ontvang je een e-mail met een link om je account te activeren. Deze link verloopt na 24 uur. Controleer je spam als je geen e-mail ontvangt of neem contact met ons op via het contactformulier.

Enorm bedankt voor jullie lieve reacties en steun tijdens mijn opname. Het doet me goed te weten dat ik niet alleen sta in deze zware strijd. Dat heeft me er doorheen gesleept.

Robin, 33 jaar​

Ik heb echt veel aan LSG gehad de afgelopen periode. Dat ik zover zou komen dat ik het mijn man zou vertellen en hulp zou zoeken, had ik eerlijk gezegd nooit gedacht.

Anouk, 33 jaar

In het verleden heb ik wel eens gediscussieerd op soortgelijke site’s, maar dat beviel mij niet zo. Heel fijn dat lotgenoten hier hun diepste gevoel met elkaar kunnen delen.

Christiaan, 68 jaar