Maak een account aan op LSG

en krijg toegang tot het ledendeel, de chatrooms en het ledenforum.

LSG is bedoeld voor Nederlandstalige vrouwen en mannen van 18 jaar en ouder die zélf slachtoffer zijn (geweest) van seksueel misbruik of seksueel geweld en lotgenotencontact zoeken als steun in het proces van verwerking en herstel. Behoor jij niet tot deze doelgroep, dan ben je helaas niet welkom als lid.

 • Ben je ouder of partner van een slachtoffer? Op het forum vind je meer informatie over lotgenotencontact voor ouders, partners, familie en vrienden.
 • Zoek je contact met lotgenoten in het kader van deelname aan radio- of TV-programma’s, onderzoek, werk of studie? Stuur een e-mail met meer informatie. Wij plaatsen graag een oproep op ons forum en onze social media kanalen.
Op het gebruik van LSG zijn onze huisregels, ons privacybeleid en onze voorwaarden voor lidmaatschap van toepassing.

  Gewenste gebruikersnaam *

  E-mail *

  Op het gebruik van LSG zijn onze huisregels, ons privacybeleid en onze voorwaarden voor lidmaatschap van toepassing.

  * verplicht veld

  Let op! Na registratie ontvang je een e-mail met een link om je account te activeren. Deze link verloopt na 24 uur. Controleer je spam als je geen e-mail ontvangt of neem contact met ons op via het contactformulier.

  Je gebruikersnaam is ook de naam die op het forum en de chat zichtbaar is voor andere leden. Kies daarom een naam die respectvol is en niet triggert.

  Niet alle gebruikersnamen zijn toegestaan. Lees onze voorwaarden voor lidmaatschap voor meer informatie.

  Wij gebruiken je e-mailadres ook om je op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen op LSG en om belangrijke informatie met betrekking tot je account te versturen. 

  Daarom is het gebruik van een tijdelijk e-mailadres niet toegestaan.

  Hoe wij omgaan met jouw e-mailadres vind je in het privacybeleid

  Het gebruik van VPN of proxyservers niet toegestaan. Ook niet via VPN of proxyservers die door ons systeem niet automatisch geblokkeerd worden.

  Meer over VPN en proxy vind je in de voorwaarden voor lidmaatschap.