OPROEP: ervaringen van slachtoffers van sextortion en/of jongensprostitutie

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Oproepjes OPROEP: ervaringen van slachtoffers van sextortion en/of jongensprostitutie

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 26/09/2019 om 21:11 door Mark.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #245024
  Mark
  Moderator

   Voor een multimediaal onderzoeksjournalistiekproject van de master Journalistiek aan de Universiteit van Amsterdam, maken wij een verhaal over sextortion en jongensprostitutie. Dit is een groeiend probleem dat wij graag onder de aandacht willen brengen. Hiervoor zijn we op zoek naar slachtoffers die hun verhaal met ons willen delen.

   Heb jij te maken (gehad) met sextortion en/of jongensprostitutie en zou je ons te woord willen staan over jouw ervaringen? Neem dan contact op met Kirsten via kirstenzwanenburg@hotmail.com. We zijn met name benieuwd naar verhalen waarbij Grindr en andere digitale contactkanalen een rol spelen.

   Wat je ons vertelt, is in de eerste instantie op achtergrondbasis en medewerking kan indien gewenst geheel anoniem. De productie is beoogd voor publicatie in een landelijk medium, maar uiteraard wordt er niets gepubliceerd zonder overleg en toestemming van betrokkenen. We zullen alle informatie vertrouwelijk behandelen.

   Vriendelijke groet,

   Kirsten Zwanenburg (kirstenzwanenburg@hotmail.com, 0652007155)
   Moira Veenhof
   Tim Voogd

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 18 ▪︎ leden online: 2
  Leentje, Chris
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.787, reacties: 21.267, leden: 2.865