Chatroom, Helen Vreeswijk

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 12/01/2018 om 21:56 door Stefan.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #215787
  Stefan
  Lid LSG

   Wanneer 2 vriendinnen, beide 15 jaar oud, op een chatroom zitten, worden ze opgemerkt door een fotograaf. In het begin is het nog leuk chatten, waarna ze al gauw worden gevraagd om een keer langs te komen bij de studio van de fotograaf.
   Als zowel Marcia als Floor, Floor is er wat onzekerder over en terughoudender in, overstag gaan, gaan ze een keer langs bij de fotograaf. Deze maakt een aantal mooie foto’s in zijn studio, maar wil steeds een stukje meer bloot zien. Floor vindt op een gegeven moment dat het genoeg is en wil weg gaan, waardoor de fotograaf de 2 vriendinnen een drankje aanbied… zonder dat ze het weten, zit er drugs in en worden ze naakt gefotografeerd zonder dat ze dat zouden willen.

   Even later worden ze bewusteloos gevonden, waarna een onderzoek start.

   Het boek is geschreven door de Nederlandse schrijfster Helen Vreeswijk (1961-2016), een voormalig rechercheur van de politie. Door haar ervaringen, verhalen en gesprekken met/bij/door de politie had ze een aantal boeken geschreven, waaronder Chatroom, Eerwraak en Vermist. Alle boeken zijn gericht op de jeugd en bevatten ook maatschappelijke onderwerpen waar de jeugd zich mee bezig houdt.

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 18 ▪︎ leden online: 0
  No users are currently active
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.812, reacties: 21.449, leden: 2.901