Reageer op: Het Duivelskind – Maria Genova, Angel van der Vecht

#216665
Mark
Moderator

  Angelsite

  Op de website van Angel van der Vecht kun je meer lezen over haar verleden van seksueel misbruik, lichamelijke en geestelijke mishandeling en haar gevecht tegen de trauma’s. Met deze site wil zij lotgenoten een hart onder de riem steken door te laten zien dat er ook veel lichtpuntjes zijn. Zij wil ook meewerken om seksueel geweld uit de taboe-sfeer te krijgen.

  Op 2 Maart 2013 kwam haar boek “Het Duivelskind” uit, een persoonlijk verhaal over seksueel misbruik, mishandeling, falende jeugdzorg en zwijgende omstanders (10de druk inmiddels). Dit boek veranderde haar leven, de vele reacties maakten haar sterker, ontroerden haar en maakten dat zij steeds meer naar buiten durfde te treden.  Haar doel was mensen bewust te maken van de gevolgen van seksueel misbruik/kindermishandeling en bewust te maken dat het ook in jou straat kan gebeuren. Terwijl je dit leest maken 119.000 kinderen dit vandaag elke dag weer mee!

  Hoe het nu met haar gaat kun je volgen op haar blog. Je kunt er lezen over nare dingen zoals PTSS en een dissociatieve stoornis, maar zij gunt je ook een kijkje in haar tuin, een blik op haar huisdieren en nog meer leuke dingen.

  Waarschuwing! Haar verhaal kan erg moeilijk zijn. Ben je zelf een overlever kijk dan uit als je dit wilt gaan lezen, of lees het samen met iemand die je vertrouwt.

  Naar de website van de schrijfster Angel van de Vecht