Zus Mariah Carey klaagt moeder aan voor kindermisbruik: ‘Het waren vreemde, satanistische rituelen’

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Opinie & actualiteit Zus Mariah Carey klaagt moeder aan voor kindermisbruik: ‘Het waren vreemde, satanistische rituelen’

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 11/08/2020 om 20:29 door Luka.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #252513
  Luka
  Moderator

   Alison Carey (57), de zus van popdiva Mariah, beschuldigt hun moeder van seksueel misbruik. Alison beweert dat ze tijdens haar kinderjaren gedwongen werd om seksuele handelingen uit te voeren bij vreemde mannen. Ze stapt daar nu mee naar de rechter, meldt The Sun.

   Volgens Alison was ze niet het enige jonge meisje dat werd misbruikt door haar moeder, Patricia, en haar netwerk. ,,Het waren vreemde, satanistische rituelen, die plaatsvonden in het midden van de nacht”, beweert ze. Die rituelen zouden hebben plaatsgevonden in 1970. ,,Mijn moeder nam me mee naar een groepje mannen, die gehuld waren in capes. Ze moedigde hen aan om me te misbruiken. Ik heb vreselijke dingen meegemaakt en gezien. Dingen die geen enkel kind zou mogen zien. Ze zeiden me dat als ik niet deed wat ze vroegen, ze Mariah pijn zouden doen.”

   Depressie
   Volgens haar psycholoog zou ze nu leiden aan een posttraumatische-stressstoornis, in combinatie met een zware depressie. Bovendien raakte ze verslaafd aan drugs en alcohol, in een poging de herinneringen te verdringen. Na haar bewogen jeugd vond ze het moeilijk een plek te vinden binnen de maatschappij. Ze werkte een tijdje als prostituee en raakte zo besmet met het HIV-virus. Toen ze in 2016 in New York werd opgepakt voor illegale prostitutie smeekte ze Mariah om hulp in een video: ,,Help me alsjeblieft, ik heb geen geld. Laat me niet in de steek.”

   Vervreemd
   Mariah (50) en Alison hebben al jaren geen contact meer met elkaar. In 1991 liep het mis na een spectaculaire ruzie. Maar Mariah ziet hun moeder nog wel regelmatig. ,,Alison zit niet achter het fortuin van Mariah aan”, vertelt een vriendin van de vervreemde zus. ,,Ze heeft de laatste tijd echter problemen met haar tanden en ze kan geen nieuw gebit betalen. Ze vind het niet meer dan correct dat haar moeder, die haar jarenlang misbruikte, daarvoor moet opdraaien.” Alison eist een nog onbekend bedrag aan schadevergoeding, op grond van zware fysieke en geestelijke pijn.

   Bron: AD.nl >>

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 13 ▪︎ leden online: 0
  No users are currently active
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.734, reacties: 20.971, leden: 2.736