Vrouwenopvang regio Maastricht

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 21/08/2018 om 17:01 door Mark.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #226679
  Mark
  Moderator

   xonar.nl/vrouwenopvang

   Thuis moet een plek zijn waar rust en veiligheid heerst. Waar kinderen onbezorgd kunnen opgroeien. Helaas is dat niet overal zo.

   Geweld binnen relaties komt veel voor. Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer één op de vijf vrouwen ooit in een partnerrelatie te maken krijgt met geweld. Vaak is het geweld onzichtbaar omdat het achter gesloten deuren plaatsvindt. Huiselijk geweld komt voor in alle lagen van de bevolking, binnen alle culturen en onder alle leeftijden. Kinderen zijn vaak stille getuigen van huiselijk geweld. XONAR biedt hulp en ondersteuning aan u, uw (ex-)partner (als dat veilig is) en uw kinderen.

   Hulp & ondersteuning
   XONAR Vrouwenopvang & Hulpverlening biedt opvang en begeleiding aan vrouwen en hun kinderen die in aanraking zijn gekomen met geweld in een afhankelijkheidsrelatie (GIA), eergerelateerd geweld en / of mensenhandel. Dat kan ambulante hulp zijn, waarbij onze professional u ondersteuning kan bieden in de thuissituatie. Als het niet veilig voor u is om thuis te wonen dan gaan we met u in gesprek om te bepalen welke hulp het beste past bij uw situatie.

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 13 ▪︎ leden online: 2
  Ollybolly, Lyn
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.792, reacties: 21.292, leden: 2.870