Van weerzin naar weer zin – Carlie van Tongeren

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Boeken: informatie & hulpverlening Van weerzin naar weer zin – Carlie van Tongeren

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 20/03/2022 om 15:53 door Luka.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #270848
  Luka
  Moderator

   Samenvatting
   Veel mensen krijgen te maken met een ongewenste seksuele ervaring, die traumatisch en beschadigend kan zijn. En hoewel slachtoffers na verloop van tijd vaak weer prima functioneren in het dagelijks leven, is de stap naar een fijn seksleven soms lastig. Remmingen die voortkomen uit trauma weerhouden je ervan om weer onbevangen van seks te kunnen genieten. Hoe vervelend dat ook is, je kunt je wel bevrijden van deze negatieve ervaringen en associaties met seksualiteit.

   Van weerzin naar weer zin combineert het persoonlijke ervaringsverhaal van auteur Carlie van Tongeren met de verbreding en verdieping van seksuoloog Ingeborg Timmerman. De diverse voorbeelden zorgen voor herkenning en met de praktische oefeningen kun je zelf aan de slag. Leer opnieuw in contact te komen met je weggedrukte gevoelens. Ga alleen en/of met je partner op ontdekkingstocht naar jouw seksualiteit en ervaar hoe je seks weer een fijne plek in je leven geeft, zoals jij dat wilt.

   Inclusief los te lezen hoofdstuk voor partners en andere dierbaren.

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 21 ▪︎ leden online: 0
  No users are currently active
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.766, reacties: 21.156, leden: 2.812