Van incestslachtoffer tot koningskind – G. Ejabo

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Boeken: ervaringsverhalen & fictie Van incestslachtoffer tot koningskind – G. Ejabo

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 21/11/2017 om 21:35 door LSG.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #214052
  LSG
  Beheer
  Topic starter

   Van incestslachtoffer tot koningskind

   Auteur: G. Ejabo

    

   ‘Van incestslachtoffer tot Koningskind’ is een puur egodocument van een vrouw die als kind tien jaar lang seksueel misbruikt werd door zowel haar opa, haar stiefvader, als haar buurman. Het boek beschrijft haar strijd, haar pijn en eenzaamheid, haar schaamte en haar wens om niet meer te willen leven totdat zij uiteindelijk met de hulp van God uit deze hel kwam.

   Eja G.: ‘Voor sommigen is dit boek misschien te eerlijk, omdat ik veel details vertel die schokkend kunnen zijn, maar ik heb het opgeschreven zoals het is gebeurd. En dat heb ik gedaan zodat anderen die hetzelfde hebben meegemaakt, zich ermee kunnen identificeren. Er zijn veel boeken over seksueel misbruik, maar die gaan niet over de details, en er zijn vele vormen van seksueel misbruik. Zelf heb ik naar boeken gezocht, maar vond ze niet en daarom dacht ik dat ik de enige was die dit overkomt’.

   ‘Ik heb dit boek in alle vrijheid en zonder schaamte geschreven, niet om er geld mee te verdienen, maar als bemoediging voor vrouwen zodat ze weten dat er altijd een uitweg is’.

   Heb jij dit boek gelezen? Wij zijn benieuwd wat je ervan vond!

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 16 ▪︎ leden online: 6
  Lotteeh, Mark, Fabienne001, Kaia, Meliah, Ollybolly
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.760, reacties: 21.129, leden: 2.799