Sexaholics Anonymous

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 07/08/2018 om 14:28 door Mark.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #225730
  Mark
  Moderator

   sa-nederland.nl

   Hoewel het idee van seksverslaving voor velen nieuw is, wordt seks steeds meer begrepen als nog een verslaving op de groeiende lijst van middelen die mensen gebruiken om isolement, gevoelsarmoede en gespannenheid te verminderen; om conflicten op te lossen, macht te verkrijgen en te ontsnappen; of om zichzelf een vals gevoel van emotionele en spirituele veiligheid te geven.

   Velen van ons zagen dat er een moment was gekomen – ongeacht hoe, wanneer of waarom het begon – dat we handelden tegen onze wil. Pas toen we probeerden te stoppen, gingen we zien dat we verslaafd waren aan lust, seks of relaties. We waren sex-aholics – we hadden een seksuele verslaving.

   Sexaholics Anonymous werd opgericht door degenen die merkten dat het 12-stappen programma – in het leven geroepen door de Anonieme Alcoholisten – het instrument van hun herstel was waar niets anders werkte. Naarmate ze seksueel nuchter bleven en sterker werden, zagen ze dat deze beginselen een levenswijze waren die hun leven van binnenuit veranderde.

   Hoewel de meesten van ons dachten dat hun probleem uniek en het pijnlijkst was, en dat niemand zich erin zou herkennen of het zou begrijpen, hebben leden van alle rangen en standen elkaar gevonden in hun gemeenschappelijk probleem. Door elkaar regelmatig te ontmoeten, samen met anderen die seksverslaafd zijn te praten en ze te helpen, zijn we in staat om te stoppen met ons verslaafd gedrag en onze obsessie.

   Als je het gevoel hebt je hierin te herkennen en wilt stoppen, bieden we je de hand en onze groep van lotgenoten.

   Iedereen die zich tot SA wendt kan zich ervan verzekeren dat zijn of haar anonimiteit beschermd zal worden.

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 53 ▪︎ leden online: 1
  Vinnie
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.731, reacties: 20.939, leden: 2.732