Sense

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 22/05/2018 om 21:21 door Luka.
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Reacties
 • #216218
  Luka
  Moderator

   sense.info

   Je vindt op deze site informatie over o.a. je lichaam, relaties, seks en internet, seksueel misbruik en aanranding en soa’s.
   Ze bieden ook online hulpverlening en je kan een afspraak maken om langs te gaan voor advies. Daarnaast bieden ze jongeren advies per telefoon, e-mail en chat.

   Seks is jouw keuze
   Ben jij al aan seks toe? Of wacht je liever tot je wat ouder bent of tot je de ware hebt gevonden? Wat je ook kiest: het is jouw lichaam en jouw keuze. Seks is iets moois en intiems. Je kunt er veel plezier aan beleven. Zeker als je weet wat je wel en niet wilt. Ken je eigen wensen en grenzen en maak ze duidelijk. En natuurlijk moet die ander jouw keuzes ook respecteren.

   Genieten en risico’s van seks
   Seks is iets om van te genieten. Dat kan vaak beter als je seks hebt zonder zorgen. Zonder dat je risico’s loopt dus. Ken jij de risico’s van seks? Kijk op deze site voor informatie. Als je onveilige seks hebt, loop je kans op soa’s of op een ongewenste zwangerschap. Een ander risico is dat je vrijt tegen je zin. Dus? Doe het veilig en doe het alleen als je er zelf aan toe bent. Laat je niet dwingen door je partner of door mensen om je heen. En ga niet over jouw grenzen of die van een ander heen onder invloed van alcohol en drugs.

   Vraag of probleem?

   Heb je een vraag over seks of heb je een probleem? Blijf er niet mee zitten, zorg dat je je zeker voelt over seks! Kijk op deze site voor informatie of stel je vragen aan deskundigen:

   • Per chat
   • Per mail
   • Per telefoon
   • Door een afpraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Dit kan bij een Sense-spreekuur bij jou in de buurt. Gratis (t/m 24 jaar) en vertrouwelijk.

    

   #222469
   Luka
   Moderator
   Topic starter
   2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
   • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
   gasten online: 24 ▪︎ leden online: 0
   No users are currently active
   FORUM STATISTIEKEN
   topics: 3.760, reacties: 21.126, leden: 2.799