Praktijk Sabine Meulenbeld in Utrecht

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Hulpverleningsinstanties Praktijk Sabine Meulenbeld in Utrecht

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 12/03/2019 om 12:54 door Mark.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #236530
  Mark
  Moderator

   sabinemeulenbeld.nl

   In mijn praktijk aan huis in Utrecht kun je bij me terecht voor individuele coachingstrajecten, relatietherapie, professionele coaching en andere specifieke begeleiding rond thema’s als seksualiteit, grensoverschrijding, heelheid en zingeving, zo wel privé als werk gerelateerd. Ieder vraagstuk verdient maatwerk. Daarom werk ik eclectisch en gebruik ik graag elementen uit bijvoorbeeld NLP (Neurolinguïstisch programmeren), (TA) Transactionele Analyse en Systemisch werken. Ik haal ook inspiratie uit minder conventionele methodes als healing tao, tantra en sjamanisme. Maar wat het meest van belang is in de begeleiding is dat hart, hoofd en bekken weer uitgelijnd worden.

   Ik begeleid mannen en vrouwen naar het weer contact maken met hun innerlijke heelheid. In werkelijke verbinding met onszelf opent zich een deur naar ontspanning en kwalitatief hoogwaardig contact onszelf en met anderen. Het doel van het leven is niet om degene te zijn, die je bedoeld bent te worden, maar om degene te worden, die je bedoeld bent te zijn.

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 24 ▪︎ leden online: 0
  No users are currently active
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.734, reacties: 20.971, leden: 2.736