Praktijk Voelmoedig in Amsterdam

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Mark 01/07/2019 om 18:53.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #241717

  Mark
  Moderator

  praktijkvoelmoedig.nl

  Mijn naam is Jeannette Dijkstra. Als traumaseksuoloog en ervaringsdeskundige, is het mijn missie om slachtoffers van seksueel misbruik een verwerkingstraject aan te bieden. Ik weet als geen ander wat de schade is die misbruik aanricht. Ook weet ik hoe fijn het is zelf de regie over mijn leven te hebben, nadat ik het verwerkingsproces stap voor stap heb doorlopen. Het was zeker geen makkelijke weg, maar zeer de moeite waard!

  • Ben jij als kind seksueel misbruikt? Dan is het mogelijk dat jij moeite hebt met het uitspreken van wat jij voelt of het kenbaar maken van wat jij wilt. Het kan zelfs zo zijn dat jij helemaal niet weet wat jij voelt of wilt, keuzes maken is daarom lastig.
  • Ben jij veel bezig met het zorgen voor anderen? Ook daardoor is het niet gemakkelijk je eigen behoeften te leren kennen. En als je dan toch iets naar buiten wilt brengen dan wordt jouw stem hees, ga je stotteren of je keel wordt dichtgesnoerd en je snakt naar adem.
  • Voel jij je snel schuldig of heb je last van schaamte als je duidelijk maakt wat jij eigenlijk wilt? Misschien praat je nog helemaal niet over wat jou is overkomen en draag je een groot geheim met je mee. Leven met een geheim over seksueel misbruik is erg schadelijk. Daarom is praten hierover in een veilige omgeving, heel belangrijk voor de start van het verwerkingsproces.

  Ik help seksueel misbruikslachtoffers met het openbreken van het geheim. Door te beginnen met praten doorbreek je het geheim zodat het verwerkingsproces kan beginnen. Verwerken is werk! Je zal in een veilige omgeving terug moeten naar het moment dat jouw
  wereld op zijn kop stond. Ik begeleid jou stap voor stap.

  Aangesloten bij Expertise Centrum Traumaseksuologie

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

gasten online: 9 ▪︎ leden online: 7
Mark, Stefan, Anouk, Skye, Luka, LSG, Moderator
FORUM STATISTIEKEN
topics: 1.501, berichten: 8.629, actieve leden: 437