Participanten gezocht voor interviews masterscriptie

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Oproepjes Participanten gezocht voor interviews masterscriptie

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 29/03/2021 om 12:58 door LSG.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #257907
  LSG
  Beheer
  Topic starter

   Hallo,

   Mijn naam is Kate en ik ben een master studente van de opleiding forensische criminologie in Leiden. Ik schrijf dit bericht vanwege mijn masterscriptie over het benoemen van seksueel grensoverschrijdende ervaringen van jonge vrouwen (18-25 jaar).

   Het doel van mijn onderzoek is om meer inzicht te krijgen in de ervaringen van vrouwen met het benoemen van deze ervaringen. Om dit te kunnen doen, neem ik interviews af met vrouwen die hier met mij over willen praten.

   Ik begrijp dat het voor sommige vrouwen moeilijk kan zijn over ervaringen met grensoverschrijdend gedrag te praten, dus ik wil laten weten dat, indien u geïnteresseerd bent deel te nemen aan mijn onderzoek, u controle zult hebben over waar u wel of niet over wilt praten met mij. U kunt mij vragen stellen en wanneer u zich ongemakkelijk voelt tijdens het interview mag u ten alle tijden stoppen. Verder laat ik ook de keuze voor de interview locatie aan u. Dit zou bijvoorbeeld online (via bijvoorbeeld zoom), bij u thuis of op een andere plek plaats kunnen vinden.

   Het interview is volledig vertrouwelijk en ik zal de enige persoon zijn die toegang heeft tot het interview. Namen worden geanonimiseerd.

   Het interview zal ongeveer één tot anderhalf uur in beslag nemen.

   Wanneer u geïnteresseerd bent in deelname aan mijn onderzoek, hoor ik dit heel graag. Dit kan via mijn e-mailadres: k.van.tuil@umail.leidenuniv.nl of via een WhatsApp bericht naar mijn telefoonnummer: 06 37 44 38 21.

   Bedankt voor uw tijd en ik kijk ernaar uit u te ontmoeten.

    

   Met vriendelijke groet,

   Kate

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 17 ▪︎ leden online: 0
  No users are currently active
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.787, reacties: 21.267, leden: 2.865