Onderzoek Rutgers online seksueel geweld

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Oproepjes Onderzoek Rutgers online seksueel geweld

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 09/12/2021 om 12:53 door LSG.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #267467
  LSG
  Beheer
  Topic starter

   Heb je ervaring met de ongewenste verspreiding van een naaktfoto? Of ben je weleens onder druk gezet met seksueel getinte berichten? Doe mee aan ons onderzoek!

   Net als Pointer, doet Rutgers, het expertisencentrum voor seksualiteit, onderzoek naar de gevolgen van ongewenste sexting en andere vormen van online seksueel grensoverschrijdend gedrag. Deze informatie gebruiken we om te onderzoeken wat de beste aanpak is qua nazorg. Wat helpt wel en wat juist niet? Waarom krijgt de één veel te maken met mentale klachten, maar laat de andere het makkelijker van zich afglijden? Zo weten we beter wat mensen kan helpen die hier iets mee te maken krijgen.

   Kortom: Heb jij (v/m/x) weleens meegemaakt dat iemand seksueel getinte beelden van jou verspreidde en/of jou daar wellicht zelfs mee chanteerde (sextortion)? We zijn op zoek naar 15 mensen tussen de 16-26 jaar die hun verhaal willen delen.

   Geïnteresseerd? Meld je aan door een e-mail te sturen naar a.redert@rutgers.nl of te appen naar 0643410605. Alles wat je vertelt blijft geheim. Als je niet geïnterviewd wilt worden, kun je ook je persoonlijke verhaal op de mail zetten. Als dank voor jouw inzet voor een interview ontvang je een cadeaubon van 15 euro.

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 56 ▪︎ leden online: 2
  Ollybolly, Paul1966
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.699, reacties: 20.579, leden: 2.657