NPV Zorg – Iris Lotgenotencontact

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Hulpverleningsinstanties NPV Zorg – Iris Lotgenotencontact

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 07/07/2018 om 07:42 door Mark.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #224384
  Mark
  Moderator

   npvzorg.nl/iris-lotgenotencontact

    

   Iris Lotgenotencontact
   voor vrouwen met traumatische jeugdervaringen

   (regio Veenendaal)

   Lotgenotengroep Iris is voor vrouwen die in hun jeugd traumatische ervaringen hebben meegemaakt zoals emotionele verwaarlozing, incest, seksueel misbruik, mishandeling, geweld of in een gewelddadige of traumatiserende omgeving zijn opgegroeid.

   Misschien herken je jezelf in onderstaande problemen die het gevolg kunnen zijn van wat je hebt meegemaakt als kind: je somber voelen, nergens zin in hebben, je voelt je geïsoleerd, je niet goed kunnen concentreren, angsten, niet goed kunnen slapen, nachtmerries, je vindt het moeilijk om relaties te leggen en te onderhouden, moeite met seksualiteit, moeite met aanraken en aangeraakt worden, je voelt je schuldig en minderwaardig, je voelt je vaak nog een klein meisje dat niet opgewassen is tegen de verwachtingen van de wereld van de volwassenen. Dan is een lotgenotengroep mogelijk wat voor jou.

   Wij geven je de mogelijkheid om in een lotgenotengroep in contact te komen met andere vrouwen die ook in hun jeugd traumatische ervaringen hebben gehad. De ervaringen uit je jeugd kunnen gevolgen hebben voor je geloofsbeleving. Wij geloven dat God helend in mensen kan werken. In de lotgenotengroep is er daarom dan ook ruimte voor geloofsvragen.

   Voor de lotgenotengroepen hanteren we de grens van achttien jaar en ouder en, omdat we vanuit christelijk perspectief werken, vragen we respect voor de christelijke waarden en normen.

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 22 ▪︎ leden online: 0
  No users are currently active
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.776, reacties: 21.210, leden: 2.840