NINA zoekt mensen die willen vertellen hoe het is om te daten als je psychische problemen hebt – België

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Oproepjes NINA zoekt mensen die willen vertellen hoe het is om te daten als je psychische problemen hebt – België

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 29/10/2019 om 22:38 door Luka.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #245964
  Luka
  Moderator

   Anno 2019 is het voor singles niet altijd even makkelijk om te manoeuvreren in de moderne datingwereld. Zeker niet als je kampt met een psychische stoornis, kaart zangeres Mel B aan. “Ik heb ADD, ADHD en worstel met angsten en dyspraxie”, zegt ze in een podcast. “Mijn brein werkt gewoon anders. Als ik date, moet ik daar zo snel mogelijk eerlijk over zijn.” Om het taboe te doorbreken, is NINA op zoek naar mannen en vrouwen die zich hierin herkennen en er (anoniem) over willen vertellen.

   Een bipolaire stoornis, PTSS, depressieve gedachten, borderline, paniekaanvallen, eetstoornissen, ADHD, autisme, … Maar liefst 1 op de 4 mensen krijgt ermee te maken, zo blijkt uit cijfers van Geestelijk Gezond Vlaanderen. Toch wordt er in het echte leven weinig over gebabbeld, laat staan als je aan het daten bent.

   Daarom is NINA op zoek naar mannen en vrouwen die hun ervaringen willen delen. Wanneer vertel je een vlam over je problemen? Meteen op de eerste date? Wacht je liever wat langer of zeg je er niets over? En hoe wordt erop gereageerd? Heb je interesse om mee te werken? Mail dan je verhaal en telefoonnummer naar liesbeth.de.corte@dpgmedia.be.

   Bron: HLN.BE >>

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 18 ▪︎ leden online: 1
  Paul1966
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.787, reacties: 21.267, leden: 2.865