#metoo kerstboom

Tags: 

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 29/11/2017 om 22:19 door Jojo.
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Reacties
 • #214505
  Luka
  Moderator

   Beste Gerrit en familie,

   U heeft er vast geen verkeerde bedoelingen mee.
   Maar heeft u zich ook afgevraagd hoe deze ludiek bedoelde actie overkomt op slachtoffers van seksueel misbruik, die ook in úw klantenkring zitten? Persoonlijk zouden wij hierdoor onze kerstboom liever ergens anders kopen, want wij vinden deze actie smakeloos en respectloos.

   #metoo kerstbomen

   Wij snappen best dat u de #metoo discussie een beetje zat bent, dat zijn wijzelf namelijk ook. Dat komt door mensen zoals u, die de gevolgen van seksueel misbruik kennelijk niet serieus willen nemen maar daarmee wel ook ons, slachtoffers, keihard kwetsen.

   Wij gaan er eigenlijk vanuit dat u er niet goed bij stil hebt gestaan wat de impact van uw actie is. Daarom willen wij u helpen uw reputatie als mens én als kerstbomenverkoper te redden. Als u nou de ondertitel van deze actie ‘Hier mag je ‘m gewoon bij de kluit pakken’ weghaalt en uw goede doel dit jaar vervangt door het Centrum Seksueel Geweld, wordt uw actie vast door iederéén gewaardeerd. Dan zet u namelijk een maatschappelijk discussie om in daden. Dát vinden wij nou een mooie kerstgedachte!

   Vriendelijke groeten,
   Team LSG

   Artikel: https://www.destentor.nl/epe/te-koop-in-epe-metoo-kerstbomen~a274e5ba

   P.s. Ben jij zelf slachtoffer van seksueel misbruik en vind je het moeilijk erover te praten? Kom dan eens bij ons chatten met lotgenoten!

   #214514
   Jojo
   Lid LSG

    IJzersterke brief. Ik hoop dat deze man de brief daadwerkelijk heft gehad en dat hij werkelijk inziet hoe badinerend dit overkomt.

    Jojo

   2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
   • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
   gasten online: 20 ▪︎ leden online: 0
   No users are currently active
   FORUM STATISTIEKEN
   topics: 3.787, reacties: 21.267, leden: 2.865