Koekoek in mijn handen – Ria Atsma-Salij

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Boeken: ervaringsverhalen & fictie Koekoek in mijn handen – Ria Atsma-Salij

 • Dit onderwerp bevat 2 reacties, 2 deelnemers, en is laatst bijgewerkt op 28/03/2020 om 12:48 door henria.
3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #249486
  Mark
  Moderator

  Koekoek in mijn handen
  Auteur: Ria Atsma-Salij

  Samenvatting
  Koekoek in mijn handen is een roman gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Een avontuur, een zoektocht, een verloren jeugd. Een jeugd die in een katholieke instelling begint, waar een directrice haar perverse fantasieën loslaat. Een meisje die op zoektocht gaat naar haar identiteit. Die reis begint in de jaren 60, vol nostalgie, te Rotterdam. De jaren 70: de jaren van de autoloze zondag en baas in eigen buik. Dan belandt ze in de armen van een loverboy en maakt een reis door het oude Turkije, een reis over het halve continent. Kortom vindt zij haar nest? Weet zij ondanks misbruik haar identiteit te vinden?

  #249510
  henria
  Lid LSG

  Hallo lieve mensen het boek  (Koekoek in mijn handen ) Is volgende maand weer verkrijgbaar bij Bol.com.

  Een tweede druk.

  Lieve groet Ria.

  #249821
  henria
  Lid LSG

  Hier is het dan tweede druk .
  Een verhaal een avontuur een jeugd.

  KOEKOEK IN MIJN HANDEN

  Ria Atsma Salij (Rotterdam,1955) heeft al verschillende boeken op haar naam staan, waaronder De marathon van het leven, Het keldermysterie, Benjamin op ruimtereis. Twee dichtbundels: Passe Partout en Spetters als druppels op papier. En twee gezamelijke J.A boeken: Pas de deux op het zwanenmeer des doods en Een boomhut met een eeuwenoud geheim. Als beeldend kunstenaar schildert en schrijft ze met woorden, zij wil de mensen een verhaal laten voelen en beleven. Haar motto leef en beleef het leven. Voel dat je er mag zijn en mag bestaan. Een familiemens met een man, 5 kleinkinderen en de hond Maya.
  Roman gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Een avontuur een zoektocht een verloren jeugd. Een jeugd die in een katholieke instelling begint, waar een directrice haar fantasieën loslaat. Een meisje wat op zoektocht gaat naar haar identiteit. Een reis die begint in de jaren 60, vol nostalgie te Rotterdam. In de jaren 70 van de autoloze zondag, baas in eigen buik. Dan belandt zij in de armen van een loverboy en maakt een reis door het oude Turkije en het halve continent. Kortom, vindt zij haar nest? Veel avontuur, humor en romantiek. Weet zij ondanks misbruik haar identiteit te vinden?

  titel: Koekoek in mijn handen

  auteur: Ria Atsma Salij

  ISBN: 9789048437214

  bestelnummer: 100110-004

  uitvoering: paperback

  omvang: 215 pagina’s

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
gasten online: 19 ▪︎ leden online: 1
Jill
FORUM STATISTIEKEN
topics: 2.424, reacties: 13.217, leden: 1.198
Scroll Up