Praktijk IONOI in Zwolle

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst bijgewerkt op 03/05/2019 om 19:18 door Mark.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #239000
  Mark
  Moderator

  ionoi.nl

  Centrum voor veiligheid, seksualiteit en empowerment
  Veiligheid en aanpak van seksueel misbruik

  In Zwolle is IONOI een plek waar iedereen welkom is die te maken heeft met seksueel misbruik, mishandeling, intimidatie en een vastlopende persoonlijke ontwikkeling. Allereerst zul je een luisterend oor vinden. Een veilige plek van ontmoeting, desgewenst anoniem.

  Gebeurtenissen waar je niet zomaar met iedereen over wilt, kunt of durft te praten.De fundamentele angst alleen te zijn of komen te staan ten gevolge van doorgemaakte trauma’s kunnen we hier ombuigen naar een veilig thuis en geborgenheid. Schaamte, schuldgevoelens en het dragen van een verwoestend geheim maken het moeilijk keuzes te maken.

  Daarom maken wij seksualiteit en de ontstane onveiligheid bespreekbaar én geven je de mogelijkheid te herstellen. Dat je van je slachtofferschap af kunt komen en weer als één geheel in het leven staat.

  Wij zijn er voor de partners en naasten van slachtoffers. Alsmede voor professionals die te maken krijgen met (slachtoffers van) seksueel misbruik. Mensen die zich zorgen maken over seksueel misbruik bij een ander en hierover willen praten vinden de weg naar IONOI.

  We maken o.a. gebruik van de door Peter John Schouten ontwikkelde methodiek van traumaseksualiteit en psychodrama. NLP onderbouwde inzichten en interventies, mind space technieken, bewustwording, ontwikkelingspsychologie, transactionele analyse, ericksoniaanse hypnotherapie en fysiotherapie zijn mogelijke onderdelen van een psychosociale therapie.

  Aangesloten bij Expertise Centrum Traumaseksuologie

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
gasten online: 11 ▪︎ leden online: 1
Zaa
FORUM STATISTIEKEN
topics: 2.425, reacties: 13.525, leden: 1.288
Scroll Up