Gezocht voor mijn afstudeeropdracht: mensen die slachtoffer zijn geweest van seksueel geweld en victim blaming

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Oproepjes Gezocht voor mijn afstudeeropdracht: mensen die slachtoffer zijn geweest van seksueel geweld en victim blaming

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 20/02/2020 om 15:21 door Mark.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #249148
  Mark
  Moderator

   Hallo,

   Mijn naam is Jessie en ik studeer aan de opleiding Sociaal Cultureel Werk. Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeerproject. Mijn afstudeerproject gaat over het onderwerp seksueel geweld en dan specifiek over victim blaming. De reden dat ik dit onderwerp heb gekozen is omdat ik zelf ook een ervaring heb rond seksueel geweld.

   Ik ben nu bezig om een onderzoeksrapport te schijven en ga uiteindelijk een uitvoering doen rond dit onderwerp. Mijn uitvoering zal in de vorm van een les zijn aan aankomende professionals. De les zal gaan over het effect van victim blaming en wat je hier als professional aan kan doen.

   Ik zou graag voor mijn onderzoek in contact komen met personen die te maken hebben gehad met seksueel geweld en victim blaming. Ik zou dan graag met iemand een gesprek willen voeren, dit het liefst face-to-face, maar telefonisch of per mail is ook prima, waar u zich prettig bij voelt.

   Er is geen specifieke leeftijdsgroep. Zoal mannen als vrouwen zijn welkom om contact op te nemen. Als er sprake is van recent seksueel geweld of misbruik als kind bent u in beide gevallen welkom om contact op te nemen. Wat wel van toepassing is voor mijn onderzoek, is dat u ook te maken heeft gehad met victim blaming.

   De informatie uit de gesprekken zal vernoemd worden in mijn onderzoeksrapport en kan eventueel besproken worden tijdens de uitvoering. Hierbij zullen geen namen vernoemd worden en heeft u zelf de controle over wat ik wel en niet benoemd mag worden.

   Als u er interesse heeft of daar over nadenkt kunt u vrijblijvend met mij contact opnemen. Dit kan via mijn email adres: JMA.P@outlook.com

   Groetjes,
   Jessie

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 36 ▪︎ leden online: 2
  Chris, Paul1966
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.730, reacties: 20.933, leden: 2.731