Gezocht voor een onderzoek: mannen die slachtoffer zijn geworden van partnergeweld, eergerelateerd geweld en mensenhandel

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Oproepjes Gezocht voor een onderzoek: mannen die slachtoffer zijn geworden van partnergeweld, eergerelateerd geweld en mensenhandel

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 02/07/2020 om 11:08 door LSG.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #251777
  LSG
  Beheer
  Topic starter

   Voor mijn masterscriptie zoek ik mannen die slachtoffer zijn geworden van geweld in afhankelijkheidsrelaties. Hier vallen veel verschillende vormen van geweld onder, waaronder bijvoorbeeld partnergeweld, huiselijk geweld, oudergeweld, mensenhandel en eergerelateerd geweld. Aangezien vaak onderschat wordt dat mannen ook slachtoffer kunnen worden van deze vormen van geweld is hier nog weinig onderzoek naar gedaan. Om mannelijke slachtoffers van deze vormen van geweld beter te kunnen helpen, is meer onderzoek naar dit thema zeer gewenst.

   Bent u een man en slachtoffer van geweld in een afhankelijkheidsrelatie, dan kunt u deze vragenlijst invullen. In de vragenlijst zullen vragen worden gesteld over uw hulpbehoeftes en uw ervaring met het zoeken van hulp. Ook als u bij niemand hulp heeft gezocht, kunt u deelnemen aan de vragenlijst.

   Uw deelname is volledig anoniem. U hoeft niet uw naam of andere persoonsgebonden gegevens in te vullen. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt en de gegevens worden onder geen enkele voorwaarde aan derden verstrekt. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. U kunt ieder moment stoppen met het invullen van de vragenlijst. U kunt ook een pauze nemen van het invullen van de vragenlijst en deze op een later moment verder invullen.

   Hartelijk dank voor uw medewerking!

   Met vriendelijke groet,
   Julia Marinissen

   Naar de vragenlijst partnergeweld >>

   Naar de vragenlijst huiselijk geweld >>

   Naar de vragenlijst oudergeweld >>

   Naar de vragenlijst mensenhandel >>

   Naar de vragenlijst eergerelateerd geweld >>

   Naar de vragenlijst overige vormen van geweld >>

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 13 ▪︎ leden online: 2
  Lyn, Ollybolly
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.792, reacties: 21.291, leden: 2.870