Gezocht: Vlaamse mannen die slachtoffer zijn geweest van seksueel misbruik door een vrouwelijke pleger

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Oproepjes Gezocht: Vlaamse mannen die slachtoffer zijn geweest van seksueel misbruik door een vrouwelijke pleger

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 08/01/2022 om 19:57 door LSG.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #269423
  LSG
  Beheer
  Topic starter

   Hallo,

   Ik ben Annemie Bulté, journalist voor het Belgische blad Humo. Voor een diepgaande reportage over seksueel misbruik door vrouwelijke plegers ben ik op zoek naar mannen uit Vlaanderen die het slachtoffer werden van seksueel misbruik en anoniem hun verhaal met me willen delen.

   Ik besef dat het moeilijk is voor mannelijke slachtoffers om hierover te praten, en zal je getuigenis met veel respect behandelen. Ik garandeer je ook volledige privacy. Je getuigenis zou een gesprek inhouden, liefst live, dat je kan nalezen voor ik er verder iets mee doe. We kunnen dingen die te herkenbaar zijn veranderen. Belangrijk voor mij is je verhaal zelf, wat het met je doet, hoe je ermee omgaat.

   Veel mensen kunnen zich niet voorstellen dat mannen seksueel misbruikt worden, zeker niet door een vrouw. Ik schrik als ik de cijfers zie, het gebeurt zo vaak en we horen en zo weinig over. Met deze reportage hoop ik dat er meer begrip komt voor wat je doormaakt als je dit overkomt – of in het verleden is overkomen. Het kan ook een steun zijn voor lotgenoten die nog niet de stap gezet hebben om er over te praten.

   Wil je meewerken, dan kan je me mailen op annemie.bulte@gmail.com.

   Vriendelijke groet,
   Annemie Bulté

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 13 ▪︎ leden online: 0
  No users are currently active
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.787, reacties: 21.267, leden: 2.865