Gezocht: slachtoffers van seksueel misbruik die mee willen werken aan een artikel over seksueel misbruik

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Oproepjes Gezocht: slachtoffers van seksueel misbruik die mee willen werken aan een artikel over seksueel misbruik

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 22/04/2020 om 10:36 door LSG.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #250169
  LSG
  Beheer
  Topic starter

   Beste lezer,

   Mijn naam is Ernestina Omuni-Kwenzilike. Voor mijn opleiding Journalistiek ben ik bezig met een productie omtrent seksueel misbruik. Momenteel zit ik nog in de onderzoeksfase waarvoor ik graag in contact wil komen met slachtoffers van seksueel misbruik. De vergaren informatie zal zich uiteindelijk uiten in een artikel dat gepubliceerd zal worden op mijn persoonlijke website.

   Uiteraard begrijp ik dat het zal gaan over een gevoelig onderwerp waardoor ik mij ervan bewust ben niet te kunnen verwachten dat iedereen met zijn/haar verhaal op internet wil. Schroom daarom niet om te reageren en aan te geven dat dit niet gebruikt mag worden. Aan offline informatie heb ik namelijk net zo veel, want dit kan ervoor zorgen dat ik nieuwe invalshoeken kan ontdekken.

   Help jij mij graag verder, stuur dan een mail naar ernestinaelisabeth@gmail.com en dan plannen we snel een telefonische afspraak/interview in!

   Met vriendelijke groet,
   Ernestina Omuni-Kwenzilike

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 11 ▪︎ leden online: 1
  Lyn
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.598, reacties: 19.925, leden: 2.478