Gezocht: lotgenoten voor research i.v.m. een TV-programma over de invloed van seksueel geweld

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Oproepjes Gezocht: lotgenoten voor research i.v.m. een TV-programma over de invloed van seksueel geweld

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 21/09/2020 om 22:03 door LSG.
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Reacties
 • #243148
  LSG
  Beheer
  Topic starter

   Momenteel ben ik als redacteur bezig met de research voor een eventueel nieuw tv-programma waarin wij op een mooie en integere manier willen laten zien wat voor invloed seksueel geweld (met de focus op PTSS) heeft op een mensenleven. Samen met een team van psychologen en specialisten helpen wij een groep mensen voor een langere tijd op hun weg naar herstel. Niet alleen willen wij de focus leggen op de impact en de aanpak, maar wij willen ook het onderwerp onder de aandacht brengen en taboes doorbreken.

   Met de research probeer ik voor mijzelf meer kennis op te doen over dit onderwerp en een beter inzicht te krijgen in de gevolgen. Hiervoor ga ik graag in gesprek met mannen als vrouwen van alle leeftijden die hiermee te maken hebben gehad. Het misbruik mag zowel lange tijd geleden als recentelijk hebben plaatsgevonden. In overleg zouden wij hiervoor een telefonische afspraak kunnen inplannen op een geschikt moment. De informatie gebruik ik enkel voor mijn eigen onderzoek en zal verder niet verspreid worden.

   Mannen en vrouwen die hiervoor open staan kunnen een mail sturen naar: mailennaarnina@gmail.com.

   Vriendelijke groet,
   Nina de Vriend

   #253142
   LSG
   Beheer
   Topic starter

    “Beste mannen en vrouwen van ‘Lotgenoten Seksueel Geweld’ die ik heb gesproken tijdens mijn research,

    Met trots mochten wij vandaag het programma ‘Geraldine en de Vrouwen’ bekend maken. Een tv-programma waar wij anderhalf jaar aan hebben gewerkt. Wij wilden voor we begonnen met filmen alles weten over seksueel geweld, PTSS en de vele gevolgen, en hebben daarom een uitgebreide research gedaan waarin wij verschillende instanties, experts en slachtoffers hebben gesproken.

    Wow, wat was ik ontroerd door de moedige, eerlijke en open mannen en vrouwen die mij te woord hebben gestaan. Ik heb enorm veel geleerd en veel van de besproken onderwerpen komen terug in het programma. Zonder de hulp van, onder andere, jullie bijdrage was dit televisieprogramma nooit tot stand gekomen. Ongelofelijk veel dank daar voor!

    Ik hoop dat we met dit programma meer aandacht krijgen voor seksueel geweld en de heftige gevolgen daarvan.

    Met vriendelijke groet,

    Nina de Vriend

     

    Geraldine en de vrouwen zal vanaf zondag 18 oktober om 22:30 worden uitgezonden op RTL4. Meer informatie >> 

   2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
   • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
   gasten online: 30 ▪︎ leden online: 1
   Lotteeh
   FORUM STATISTIEKEN
   topics: 3.768, reacties: 21.161, leden: 2.813