Gezocht: lotgenoten voor research i.v.m. een TV-programma over de invloed van seksueel geweld

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Oproepjes Gezocht: lotgenoten voor research i.v.m. een TV-programma over de invloed van seksueel geweld

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst bijgewerkt op 31/07/2019 om 12:09 door LSG.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #243148
  LSG
  Beheer
  Topic starter

  Momenteel ben ik als redacteur bezig met de research voor een eventueel nieuw tv-programma waarin wij op een mooie en integere manier willen laten zien wat voor invloed seksueel geweld (met de focus op PTSS) heeft op een mensenleven. Samen met een team van psychologen en specialisten helpen wij een groep mensen voor een langere tijd op hun weg naar herstel. Niet alleen willen wij de focus leggen op de impact en de aanpak, maar wij willen ook het onderwerp onder de aandacht brengen en taboes doorbreken.

  Met de research probeer ik voor mijzelf meer kennis op te doen over dit onderwerp en een beter inzicht te krijgen in de gevolgen. Hiervoor ga ik graag in gesprek met mannen als vrouwen van alle leeftijden die hiermee te maken hebben gehad. Het misbruik mag zowel lange tijd geleden als recentelijk hebben plaatsgevonden. In overleg zouden wij hiervoor een telefonische afspraak kunnen inplannen op een geschikt moment. De informatie gebruik ik enkel voor mijn eigen onderzoek en zal verder niet verspreid worden.

  Mannen en vrouwen die hiervoor open staan kunnen een mail sturen naar: mailennaarnina@gmail.com.

  Vriendelijke groet,
  Nina de Vriend

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
gasten online: 10 ▪︎ leden online: 0
No users are currently active
FORUM STATISTIEKEN
topics: 2.128, reacties: 11.924, actieve leden: 946