Feedback gezocht: Website ‘Voices in Sport’

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Oproepjes Feedback gezocht: Website ‘Voices in Sport’

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst bijgewerkt op 23/03/2020 om 20:35 door Luka.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #249753
  Luka
  Moderator

  Wij zijn studenten Toegepaste Psychologie van Thomas More en in kader van onze bachelorproef voeren wij een online onderzoek uit.

  We vinden het belangrijk om informatie te geven rond seksueel grensoverschrijdend gedrag (in de sport), om het taboe te doorbreken én vooral om slachtoffers te tonen dat ze niet alleen zijn.

  Daarom onderzoeken we de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de website van Voices in Sport. Dit is een vereniging zonder winstoogmerk (VZW) die slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag in de sport vertegenwoordigt. Samen met Voices in Sport ontwikkelden wij een educatieve module voor hun website, die informatie bevat komende uit getuigenissen en wetenschappelijke literatuur.

  Wij nodigen u uit om de informatiemodule op de website https://www.voicesinsport.be/module te bekijken en ons hierover feedback te geven. Deelname aan dit onderzoek is volledig vrijwillig. Uw antwoorden in de vragenlijst worden vertrouwelijk en anoniem behandeld. Gegevens worden onder geen beding aan derden doorgegeven en worden enkel in kader van dit onderzoek gebruikt. Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer twintig minuten in beslag nemen. Iedereen mag de (Nederlandse) vragenlijst invullen, dus ook mensen uit bijvoorbeeld Nederland.

  De vragenlijst vind je hier.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
gasten online: 9 ▪︎ leden online: 4
NovaJ, Michael, Kaylee, Yelloo
FORUM STATISTIEKEN
topics: 2.227, reacties: 12.421, actieve leden: 1.021