Echte mannen eten geen kaas – Maria Mosterd

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Boeken: ervaringsverhalen & fictie Echte mannen eten geen kaas – Maria Mosterd

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst bijgewerkt op 21/11/2017 om 21:25 door LSG.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #214042
  LSG
  Beheer
  Topic starter

  Echte mannen eten geen kaas

  Vier jaar in handen van een loverboy

  Auteur: Maria Mosterd

   

  Tot haar eerste dag op de middelbare school is Maria een heel gewoon meisje van twaalf. Ze woont met haar moeder en haar zus in een stad in het oosten van Nederland,en wil wel wat meer spanning in haar leven. Of stoer zijn, zoals dat groepje jongens dat rondhangt op het parkeerterrein van de school. Hoe zou het zijn als een van die jongens haar vriendje was? Maria’s fantasie lijkt werkelijkheid te worden: een van hen, Manou, spreekt haar aan. Wat ze niet weet, is dat Manou een loverboy is.

  Zes jaar later schrijft Maria dit bloedstollende verslag van haar jaren met Manou. De jongens die haar haar normale jeugd hebben ontnomen, en die de meeste mensen kennen als ‘loverboys’, waren voor haar pooiers, drugs-, wapen- en mensenhandelaars. Geweld, (groeps)verkrachtingen, handel in meisjes, drugssmokkel: Maria heeft veel meegemaakt en gezien. Ze heeft er een authentiek en onthullend verhaal over geschreven. Openhartig vertelt ze over haar tegenstrijdige gevoelens voor Manou, en haar strijd om aan hem te ontkomen: fysiek, maar vooral mentaal. Wat Maria heeft meegemaakt is schokkend; hoe ze erop terugkijkt is buitengewoon ontroerend.

  Heb jij dit boek gelezen? Wij zijn benieuwd wat je ervan vond!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
gasten online: 7 ▪︎ leden online: 0
No users are currently active
FORUM STATISTIEKEN
topics: 2.425, reacties: 13.529, leden: 1.291
Scroll Up