Deelnemers gezocht voor onderzoek naar laagdrempelige hulp

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Oproepjes Deelnemers gezocht voor onderzoek naar laagdrempelige hulp

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 26/03/2022 om 13:27 door LSG.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #270999
  LSG
  Beheer
  Topic starter

   Als je een vorm van grensoverschrijdend gedrag, geweld of misbruik hebt ervaren, is het belangrijk dat je goede, toegankelijke hulp kunt krijgen. Met dit onderzoek willen we erachter komen hoe de toegang en vindbaarheid van hulp beter aan kan sluiten bij wat slachtoffers nodig hebben. Hiervoor willen wij graag de ervaringen van mensen zelf horen: welke drempels waren er in de zoektocht naar hulp?

   We organiseren groepsinterviews met mensen die te maken hebben gehad met geweld, misbruik of grensoverschrijdend gedrag of dit hebben zien gebeuren bij iemand in hun omgeving. Het gaat in de gesprekken niet over het misbruik of geweld zelf, maar om de zoektocht naar hulp, en hoe die hulp laagdrempeliger zou kunnen.

   We gebruiken geen namen of andere persoonlijke informatie in de rapportage. In het groepsgesprek doen ongeveer 5 mensen mee en het zal online plaatsvinden.

   Aanmelden
   Wil jij je aanmelden om mee te doen aan een groepsgesprek? Kijk op verwey-jonker.nl voor meer informatie of meld je direct aan via de mail of een bericht via Whatsapp of sms naar 0623639808. We ontvangen graag jouw naam, leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer en voor welke groep je je wil aanmelden.

   We zullen telefonisch contact met je opnemen om de aanmelding te bespreken. Als bedankje ontvangen respondenten een vergoeding van 25 euro.

   Bij inhoudelijke vragen over dit onderzoek kunt je ook telefonisch contact opnemen met onderzoeker Marije Voorwinden (0613936436) of onderzoeker Nienke de Wit (0628949184).

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 19 ▪︎ leden online: 0
  No users are currently active
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.775, reacties: 21.206, leden: 2.838