Deelnemers gezocht voor onderzoek naar jongensprostitutie

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Oproepjes Deelnemers gezocht voor onderzoek naar jongensprostitutie

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst bijgewerkt op 03/10/2020 om 10:26 door Mark.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #253362
  Mark
  Moderator

  Uit officiële cijfers van de Nationaal Rapporteur Mensenhandel blijkt dat er nog weinig zicht is op jongens die seksueel worden uitgebuit in Nederland. Duidelijk is dat er in ieder geval meer jongens worden uitgebuit dan de registraties laten zien. Te vaak nog blijken jongens die seksueel worden uitgebuit niet in beeld zijn bij de autoriteiten noch bij de hulpverlening.

  Om meer zicht te krijgen op de aard en omvang van jongensprostitutie in Nederland start Expertisecentrum Mensenhandel en (jeugd)Prostitutie), in samenwerking met het Centrum Kindermishandeling Mensenhandel (CKM), in navolging van het eerder onderzoek ‘Jongensprostitutie in Beeld‘, nu een vervolgonderzoek.

  Ben jij een jongen die, al dan niet gedwongen, werkzaam is of bent geweest in de prostitutie in Nederland en wil je deelnemen aan dit onderzoek? Vul dan de vragenlijst in. 

  Het onderzoek is volledig anoniem en duurt ongeveer 10 minuten. Aan het einde van de vragenlijst wordt je gevraagd of je behoefte hebt aan hulp(verlening). Mocht je daar nu al vragen over hebben, dan kun je (anoniem) met ons chatten via expertisecentrum-mensenhandel-jeugdprostitutie.nl of via chatmetfier.nl

  Hartelijk dank voor je medewerking!

  Danielle van Went
  Teammanager Expertisecentrum mensenhandel en (jeugd)prostitutie

  Postbus 2077 | 5600 CB Eindhoven
  Beemdstraat 29 | 5653 MA Eindhoven
  T 040-2193300 |Expertisecentrum-MP@lumenswerkt.nl

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
gasten online: 12 ▪︎ leden online: 0
No users are currently active
FORUM STATISTIEKEN
topics: 2.424, reacties: 13.217, leden: 1.198
Scroll Up