De stilte van het water – Norman Jansen

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Boeken: ervaringsverhalen & fictie De stilte van het water – Norman Jansen

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 25/03/2018 om 14:21 door Mark.
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Reacties
 • #220068
  Mark
  Moderator

   De stilte van het water
   auteur: Norman Jansen

   Samenvatting
   ‘De stilte van het water’ geeft een bijzondere inkijk in de schokkende wereld van de mensenhandel. Gebaseerd op waargebeurde feiten en deels autobiografisch, volgt dit verhaal het leven van een jonge moeder in haar zoektocht naar een veilig en beter bestaan voor zichzelf en haar gezin. De behoefte aan een normaal leven zonder gevaar, angst en armoede drijven haar regelmatig tot wanhoop.
   Onbedoeld komt de moeder al snel terecht in de keiharde wereld van mensensmokkelaars, wordt ze uitgebuit, misbruikt en regeert de angst. Onderweg naar een beter leven moet ze, slechts in een fractie van een seconde, een haast onmogelijke keuze maken. Een keuze met desastreuze gevolgen voor zichzelf, maar zeker ook voor haar gezin.

   Over de auteur
   Norman Jansen is werkzaam voor de Koninklijke Marechaussee, en een expert op het gebied van mensenhandel en mensensmokkel. Met zijn gezin heeft hij langere tijd in het Caraibisch gebied gewoond, waar hij vooral werkzaam is geweest binnen het domein justitie en opsporing. Inmiddels is hij terug in Nederland, heeft hij zich nu ook toegelegd op het schrijven van non-fictie.

   #220069
   Mark
   Moderator
   Topic starter

    Apeldoorner Norman Jansen schrijft waargebeurde roman over wereld van mensenhandel

    Het indrukwekkende en aangrijpende verhaal De stilte van het water is het schrijversdebuut van Apeldoorner Norman Jansen. In de roman beschrijft Norman het waargebeurde verhaal over een jonge moeder uit Haïti die in handen valt van mensenhandelaren.

    Lees verder op apeldoornsstadsblad.nl >>

   2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
   • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
   gasten online: 22 ▪︎ leden online: 0
   No users are currently active
   FORUM STATISTIEKEN
   topics: 3.775, reacties: 21.206, leden: 2.838