Autismespectrum Centraal

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 29/04/2019 om 18:00 door Mark.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #238847
  Mark
  Moderator

   http://www.autismespectrumcentrum.nl

   Zorg op maat
   ASC richt zich op volwassenen met autisme, waarbij deskundigheid, ontwikkeling en passende zorg op maat belangrijke waarden zijn. Met persoonlijke aandacht en door te luisteren naar het verhaal en de behoefte van iedere cliënt komen we tot de best passende zorg.
   Daarbij zien we onze deskundigheid als een doorlopend proces van ontwikkeling, hetgeen ons in staat stelt ons steeds verder te specialiseren en deskundig te zijn en te blijven op het gebied van autisme bij volwassenen.

   Mogelijkheden
   Onze cliënten worden begeleid vanuit de visie dat zij eigen regie over hun leven hebben en zo het beste in zichzelf naar boven halen. Bij ASC wordt eerst hoogwaardige diagnostiek ingezet, eventueel gevolgd door psycho-educatie en een op maat gemaakt behandel- en begeleidingsplan. Zo leren onze cliënten hun talenten en kwaliteiten optimaal te benutten en groeien zij toe naar een zo groot mogelijke kans naar tevredenheid te participeren in de maatschappij.

   Vernieuwend
   Kennis ontwikkel je door in beweging te blijven, open te staan en kritisch te blijven. Vanuit deze grondhouding is ASC in staat haar dienstverlening steeds weer te vernieuwen en aan te sluiten bij veranderingen op wetenschappelijk gebied. Wij werken vanuit een goed gestructureerde organisatie met een vakkundig geschoold team van specialisten: psychiaters, klinisch neuropsychologen, (GZ) psychologen, autismespecialisten en ervaringsdeskundigen. Bij ASC staat betrokkenheid voorop, niet alleen naar onze cliënten, maar ook naar elkaar als collega’s en de maatschappij om ons heen. Vanuit deze betrokkenheid werken we samen en helpen we al onze cliënten. Ook als er geen sprake is van ASS.

   Contact mogelijkheden

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 18 ▪︎ leden online: 0
  No users are currently active
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.775, reacties: 21.206, leden: 2.838