Angelsite

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 28/01/2018 om 14:04 door Mark.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #232782
  Mark
  Moderator

   angelssite.nl

   Welkom op mijn site. Ik ben Angélique van Deursen, ervaringsdeskundige incest/kindermishandeling, onder het psuedoniem Angel van der Vecht schreef ik het boek Het Duivelskind. Hier kun je meer lezen over mijn verleden van seksueel misbruik (incest), lichamelijke en geestelijke mishandeling en mijn gevecht tegen de trauma’s. Met deze site wil ik lotgenoten een hart onder de riem steken door te laten zien dat er ook veel lichtpuntjes zijn. Ik wil ook meewerken om seksueel geweld/incest uit de taboe-sfeer te krijgen. Nog te vaak wordt er gezwegen en houden we daarmee seksueel geweld/incest in stand.

   Ik heb jarenlang alleen gewoond, tot ik in 1996 mijn man ontmoette. We zijn vrij snel gaan samenwonen met nog wat twijfel van mijn kant. Dat had niets met mijn man te maken, maar met mijn eigen negatieve zelfbeeld. Maar vanaf dat moment werd onze relatie elke dag sterker en mooier en nu kan ik me geen leven zonder hem voorstellen. Op 25 september 1998 zijn we getrouwd, de mooiste dag van mijn leven.

   Op 16 juli 2016 veranderde mijn leven ingrijpend. Dirk mijn PTSS hulphond kwam in mijn leven. Hij kan wat mijn man niet kan, 24 uur per dag bij me zijn. Hij is mijn maatje, mijn troost, mijn spanningsmeter. Hij voelt het aan als ik te gespannen ben en komt dan bij me om te knuffelen. Hij weet het wanneer ik dissociëer en probeert me daar dan uit te halen of in ieder geval te ondersteunen. Hij gaat overal met me mee, naar winkels, bezoekjes, dokter en ga zo maar door. Hierdoor is “de deur uit gaan” wat minder spannend voor mij geworden. Dirk is het beste wat me in jaren is overkomen.

   Op 2 Maart 2013 kwam mijn boek “Het Duivelskind” uit, een persoonlijk verhaal over seksueel misbruik, mishandeling, falende jeugdzorg en zwijgende omstanders (11de druk inmiddels). Dit boek veranderde mijn leven, de vele reacties maakte me sterker, ontroerde me en maakte dat ik steeds meer naar buiten durfde te treden. Mijn doel was mensen bewust te maken van de gevolgen van seksueel misbruik/kindermishandeling en bewust te maken dat het ook in jou straat kan gebeuren. Terwijl je dit leest maken 119.000 kinderen dit vandaag elke dag weer mee! Meer over mijn boek kun je lezen in Het Duivelskind. Hoe het nu met me gaat kun je volgen op mijn blog.

   Voor je naar mijn verhaal gaat, wil ik je waarschuwen dat dit verhaal moeilijk kan zijn. Ben je zelf een overlever kijk dan uit als je dit wilt gaan lezen, of lees het samen met iemand die je vertrouwt.

   Op deze site kun je lezen over nare dingen zoals PTSS, een dissociatieve stoornis, maar ik gun je ook een kijkje in mijn tuin, een blik op onze huisdieren en nog meer leuke dingen.

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 21 ▪︎ leden online: 0
  No users are currently active
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.734, reacties: 20.971, leden: 2.736