Als het hek van de dam is – Hanny Lynch

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Boeken: ervaringsverhalen & fictie Als het hek van de dam is – Hanny Lynch

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 24/11/2017 om 17:38 door LSG.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #214183
  LSG
  Beheer
  Topic starter

   Als het hek van de dam is
   Over dromen en incest

   Auteur: Hanny Lynch

   In dit boek beschrijft de auteur, als professioneel dromenanalist met een incestverleden, hoe de door haar opgetekende dromen haar de waarheid lieten zien over hoe zij als kind seksueel werd misbruikt door een familielid. Een waarheid die jarenlang heeft gesluimerd en grote impact had op alle facetten van haar leven, totdat de herinneringen uiteindelijk werden hervonden.

   Zonder zichzelf te ontzien, vertelt Hanny Lynch haar levensverhaal, afgewisseld met beschrijvingen en analyses van haar dromen van voor en tijdens het verwerkingsproces.

   Het boek geeft inzicht in de basismethoden van de droomanalyse, gestoeld op de ideeën van Jung, maar ook andere methodes en inspiratiebronnen komen aan de orde. Zo wordt duidelijk hoe dromen je de weg kunnen wijzen naar de herkenning van zaken die spelen of gespeeld hebben in je leven en hoe dromen je meer inzicht kunnen geven.

   Dit boek beschrijft bovenal een dappere, inspannende zoektocht naar de waarheid en de reactie van de omgeving op deze waarheid en het taboe dat incest nog steeds is.

   Als het hek van de dam is op Facebook

   https://hannylynch.nl/

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 20 ▪︎ leden online: 6
  Ollybolly, Moderator, Mark, Lotteeh, Peer, Fabienne001
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.760, reacties: 21.129, leden: 2.799