Mijn verhaal achter mijn selfies

Mjn verhaal achter mijn selfies

Met ‘mijn verhaal achter mijn selfies’ hoop ik vrouwen en mannen te bereiken die te maken hebben gehad of nog hebben met (seksueel) misbruik, mishandeling, relatie heeft met een partner/ouder/vriend(in) met narcistische diagnose of een vermoeden daar van en het gevoel hebben dat zij een eigen helemaal verliezen in deze traumatische ervaringen, maar niet durven praten.

Ik hoop dat je na het kijken van mijn video’s de eerste stap durft te nemen en te erkennen dat je het anders wil en dat het wat je overkomen is of nog overkomt stopt. Ik hoop met dit project het taboe en het zwijgen te doorbreken. Krijg weer grip op je eigen leven en stop het geweld op wat voor manier dan ook.

Wees voorzichtig met het kijken van mijn video’s, want het kan een trigger geven. Zorg dat je met iemand in gesprek kan en anders mag je mij altijd een bericht sturen.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deze video’s zijn gemaakt door Diana. Je vindt Diana ook op Facebook en YouTube.

Wil je reageren op dit verhaal?

Op reacties zijn onze huisregels en ons privacybeleid van toepassing. Wij behouden ons het recht voor reacties die niet conform onze huisregels zijn, niet te plaatsen. Reacties worden doorgaans binnen 24 uur beoordeeld en geplaatst.

1 gedachte op “Mijn verhaal achter mijn selfies”

  1. Dag Diana ik heb de eerste vier van je filmpjes gekeken en naar je verhalen geluisterd. Natuurlijk ben ik er van onder de indruk. Maar ik ben ook diep onder de indruk van jouw kracht en jouw waardigheid. Hou vol en blijf voor jezelf opkomen envían je zelf houden. Kanjer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *