Mijn verhaal achter mijn selfies

Mjn verhaal achter mijn selfies

Met ‘mijn verhaal achter mijn selfies’ hoop ik vrouwen en mannen te bereiken die te maken hebben gehad of nog hebben met (seksueel) misbruik, mishandeling, relatie heeft met een partner/ouder/vriend(in) met narcistische diagnose of een vermoeden daar van en het gevoel hebben dat zij een eigen helemaal verliezen in deze traumatische ervaringen, maar niet durven praten.

Ik hoop dat je na het kijken van mijn video’s de eerste stap durft te nemen en te erkennen dat je het anders wil en dat het wat je overkomen is of nog overkomt stopt. Ik hoop met dit project het taboe en het zwijgen te doorbreken. Krijg weer grip op je eigen leven en stop het geweld op wat voor manier dan ook.

Wees voorzichtig met het kijken van mijn video’s, want het kan een trigger geven. Zorg dat je met iemand in gesprek kan en anders mag je mij altijd een bericht sturen.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deze video’s zijn gemaakt door Diana. Je vindt Diana ook op Facebook en YouTube.

Wil je reageren op dit verhaal?

Op reacties zijn onze huisregels en ons privacybeleid van toepassing. Wij behouden ons het recht voor reacties die niet conform onze huisregels zijn, niet te plaatsen. Reacties worden doorgaans binnen 24 uur beoordeeld en geplaatst.

2 gedachtes op “Mijn verhaal achter mijn selfies”

 1. Dag Diana ik heb de eerste vier van je filmpjes gekeken en naar je verhalen geluisterd. Natuurlijk ben ik er van onder de indruk. Maar ik ben ook diep onder de indruk van jouw kracht en jouw waardigheid. Hou vol en blijf voor jezelf opkomen envían je zelf houden. Kanjer!

 2. Zucht….
  Wat moedig dit.
  Wat ben je sterk uit de strijd gekomen.
  Het is vreselijk min om jouw die namen te geven die niet bij jouw passen.
  Die je niet hebt verdiend.
  Een mooi onschuldig meisjesleven is jouw afgepakt.
  Je hebt een zware achtergrond te verwerken gehad,
  Je werd een richting opgeduwd , die je zelf niet hebt gezocht.
  Dappere strijdster.!.
  zo noem ik je.
  Bedankt voor je eerlijke open video’s.
  Zucht…
  Ik ben zelf lang zo ver niet.
  Maar geeft mij wel moed om het ooit te doen.
  Het is ook een gevoel aan waarde voor jezelf.
  Het doorzettingsvermogen wat overwon om dit te doen.
  Hoe mooi is dat?
  Hoe siert het jouw….gehavende vrouw ,aangetaste ziel..die zichzelf zo kwetsbaar op durft te stellen..
  Ja,
  Dat is het bewijs van jouw kracht die je bezit.
  Een strijd..
  Die het bij jouw vanbinnen los heeft gemaakt.
  De lef,de durf, en de moed bij elkaar hebt geraapt.
  Maar sterker ook uit de strijd bent gekomen.
  En je nu uit eigen beleving.
  Andere vrouwen kan helpen.
  Waaronder mij.
  Dank je wel…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *