Zedenadvocaat.nl

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 23/01/2018 om 10:37 door Mark.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #216544
  Mark
  Moderator

   zedenadvocaat.nl

   Zedenadvocaat.nl is een initiatief van StrafrechtadvocatenNetwerk.nl, een landelijk netwerk van gespecialiseerde strafrechtadvocaten in heel Nederland. De bij ons aangesloten advocaten hebben allen ruime ervaring en deskundigheid in zedenzaken. Zodoende bent u altijd verzekerd van gespecialiseerde rechtsbijstand bij u in de buurt.

   Het is zeker aan te bevelen voor slachtoffers van een zedendelict om zich te laten bijstaan door een gespecialiseerde advocaat. De advocaat kan u helpen bij het indienen van een vordering tot schadevergoeding, en voorts kan de advocaat de verklaringen uit het procesdossier opvragen en met u bespreken. Juist een advocaat weet wat er nodig is voor een veroordeling. Hij kan u adviseren over hoe sterk de zaak is, en wat er eventueel nog nodig is voor een veroordeling. De advocaat kan daarover contact houden met de officier van justitie.

   De rechtsbijstand van een advocaat gaat prima samen met de eventuele hulp die u krijgt via Slachtofferhulp Nederland. De advocaat gaat dan samenwerken met slachtofferhulp zodat u de optimale bijstand krijgt in de aanloop naar de zitting en tijdens de zitting.

   De rechtsbijstand van een advocaat kan altijd pro deo plaatsvinden. Op grond van artikel 44 lid 4 Wet op de Rechtsbijstand mag er in die gevallen ook geen eigen bijdrage worden gevorderd. Dit betekent dat de volledige rechtsbijstand wordt vergoed door de Staat.

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 20 ▪︎ leden online: 0
  No users are currently active
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.787, reacties: 21.267, leden: 2.865