Wat is je overkomen? – Oprah Winfrey en Bruce Perry

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Boeken: informatie & hulpverlening Wat is je overkomen? – Oprah Winfrey en Bruce Perry

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 12/10/2022 om 23:42 door Lyn.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #274510
  Lyn
  Lid LSG

   Dit boek zal de manier waarop je naar je leven kijkt veranderen

   Oprah Winfrey en trauma-expert Bruce Perry proberen inzicht te krijgen in mensen, gedrag en onszelf. Ze willen weg van gevoelens van schuld en schaamte en richten zich op herstel en begrip. In plaats van ‘wat is er mis met je?’ vragen ze: ‘wat is je overkomen?’ Deze verandering in onze kijk op trauma’s stelt ons in staat ons verleden te begrijpen zodat we de weg naar de toekomst kunnen inslaan. Gebeurtenissen uit onze vroege jeugd – zowel goed als slecht – hebben grote invloed op de volwassen mensen die we worden. Dit boek geeft je een routekaart voor het herstellen van relaties, het overwinnen van wat onoverkomelijk lijkt om uiteindelijk een beter en bevredigender leven te leiden.

   Voorkant

   Auteurs: Oprah Winfrey en Bruce Perry

   Uitgever: Unieboek Het Spectrum

   Gedurende haar hele carrière heeft Oprah samengewerkt met dr. Bruce Perry, een van ‘s werelds toonaangevende experts op het gebied van kindertrauma. Hij heeft duizenden kinderen, jongeren en volwassenen behandeld. Gebaseerd op de nieuwste hersenwetenschap en ondersteund door meeslepende verhalen laat dit boek een nieuwe weg naar herstel zien – het toont ons het ongelooflijke vermogen om te herstellen na tegenspoed.

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 17 ▪︎ leden online: 3
  Leentje, Lotteeh, Trees50
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.766, reacties: 21.156, leden: 2.812