Videoland – ‘Victoria’s Secret: Angels and Demons’

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Films, documentaires, radio & TV programma’s Videoland – ‘Victoria’s Secret: Angels and Demons’

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 07/10/2022 om 22:51 door Luka.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #274364
  Luka
  Moderator

   Aan de wereldberoemde lingerieshow van Victoria’s Secret kwam in 2019 definitief een einde. Nu, drie jaar later, is er een docu over het veelbesproken merk: ‘Victoria’s Secret, Angels and Demons’.

   Hij was al sinds juli te zien in Amerika en nu kunnen ook wij eindelijk de drie afleveringen bingen.

   ‘VICTORIA’S SECRET: ANGELS AND DEMONS’
   Na meer dan twintig jaar hield de wereldberoemde fashionshow van Victoria’s Secret er in 2019 mee op. De kritiek werd steeds feller: de show was allesbehalve inclusief en niet meer van deze tijd. Nu, drie jaar na het vallen van het doek, brengt de docureeks Victoria’s Secret: Angels and Demons de opkomst, ondergang en heruitvinding van het lingeriemerk in kaart.

   De docu, die uit drie delen bestaat, biedt een kijkje achter de schermen van het merk. Naast de hoogtepunten van de gloriedagen van het merk, waarin wereldberoemde topmodellen Naomi Campbell, Heidi Klum, Adriana Lima, Miranda Kerr en Giga Hadid op de catwalk verschenen met vleugels, toont de reeks ook de omstreden kant van het merk aan.

   LEX WEXNER
   De makers duiken namelijk in de relatie van de voormalig Victoria’s Secret CEO Lex Waxner met zedendelinquent Jeffrey Epstein. En dan is er nog de kant van het bedrijf dat een onrealistisch vrouwbeeld promootte met pestgedrag, seksuele intimidatie en bodyshamen. Het komt allemaal aan bod.

   De driedelige serie is geregisseerd door Matt Tyrnauer. Hij maakte eerder de spraakmakende docu’s Studio 54 en Valentino: The Last Emperor. De serie was al sinds 14 juli te zien via Hulu. Dat platform hebben we in Nederland niet, maar inmiddels heeft Videoland de miniserie ook.

   Wexner en Victoria’s Secret hebben overigens niet gereageerd op verzoeken om commentaar van de documentairemakers.

   Bron: Linda >>

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 8 ▪︎ leden online: 0
  No users are currently active
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.675, reacties: 20.322, leden: 2.594