Therapieland

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 22/06/2018 om 21:16 door Luka.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #223210
  Luka
  Moderator

   Therapieland.nl

   Team Therapieland
   Wij zijn een hecht team van enthousiaste psychologen. Elke dag bouwen wij met veel passie en plezier aan ons platform en elke dag komen wij dichter bij ons doel: een toekomst waar effectieve hulp toegankelijk is en betaalbaar blijft. Vanuit onze kennis en ervaring hebben we Therapieland ontwikkeld. We weten waarom e-Health goed werkt en hebben deze kennis verwerkt in onze evidence based-modules. Bij ons werken enkel opgeleide psychologen, van trainer tot de directeur aan toe. Wij weten dus écht waar we het over hebben en hebben daardoor vol vertrouwen dat onze modules bieden wat cliënten nodig hebben.

   Onze visie
   Bij Therapieland geloven we in een nieuwe wereld van zorg. Een wereld waarin de cliënt de regie heeft over zijn eigen mentale welzijn en zelf beslist hoe zijn herstelproces eruit ziet. Waar de cliënt zorg altijd en overal tot zijn beschikking heeft en in zijn eigen tempo aan zijn herstel kan werken. Een wereld waar de druk voor zorgpersoneel verlaagd wordt, waar minder wachtlijsten zijn en intensievere zorg voorkomen wordt. Wij willen de cliënt centraal stellen en de zorg om de cliënt organiseren, in plaats van andersom.

   E-Health
   Bij Therapieland geloven we in een nieuwe wereld van zorg. Een wereld waarin jij als cliënt de regie hebt over je eigen mentale welzijn en zelf beslist hoe je herstelproces eruit ziet. Waar je zorg altijd en overal tot je beschikking hebt en in je eigen tempo aan je klachten kan werken. Zelfstandig of samen met jouw behandelaar.

   Wat maakt ons uniek?
   Wij ontwikkelen ons platform vanuit jouw behoeften. Daarom heeft Therapieland een moderne, social media-achtige look-and-feel, waardoor het toegankelijk én leuk is om mee aan de slag te gaan. Wij maken gebruik van video’s, animaties, creatieve opdrachten en Virtual Reality. Binnen Therapieland kun je lid worden van een groep om ervaringen met elkaar te delen. Ook kun je jouw sociale omgeving betrekken, bijvoorbeeld je partner of een vriend of familielid. Zij krijgen uitleg en handvatten hoe om te gaan met jouw klachten.

   Contact
   020-7712848
   info@therapieland.nl

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 9 ▪︎ leden online: 6
  Colinda, Shekina, Mark, NikkiL, Lieza, Moderator
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.678, reacties: 20.345, leden: 2.602