STRAKX Traumacentrum

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 24/03/2018 om 13:16 door Mark.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #220019
  Mark
  Moderator

   strakxisnu.nl

   STRAKX wil in 2018 het eerste Landelijke STRAKX Traumacentrum openen in Amsterdam, vervolgens in gebieden waar de grootste vraag is. Doelstelling is te groeien tot een landelijke dekking in heel Nederland.

   Met STRAKX Traumacentra willen wij ervoor zorgen dat mensen met jeugdtrauma’s de best mogelijke gespecialiseerde traumabehandeling kunnen krijgen. Overal in Nederland. Cliënten kunnen rekenen op een effectieve diagnose, gespecialiseerde traumabehandeling en aanvullende zorg. We werken vanuit liefdevol vakmanschap, plezier in de samenwerking en inspiratie vanuit een gezamenlijk doel. Met persoonlijke aandacht voor de hele mens en multidisciplinair werkende behandelteams. Wij willen dat doen in een omgeving waar de hele mens centraal staat, cliënten actieve deelnemers zijn en professionaliteit voorop staat. We gaan kleinschalige locaties neerzetten, we maken huizen voor mensen die als kind vaak geen veilig huis hebben gehad.

   Het motto van STRAKX Traumacentra is: Een positieve omgeving kan de schadelijke gevolgen van jeugdtrauma’s ongedaan maken.

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 12 ▪︎ leden online: 1
  Lyn
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.598, reacties: 19.926, leden: 2.478