R. Kelly beschuldigd van seksueel misbruik minderjarige jongen

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Opinie & actualiteit R. Kelly beschuldigd van seksueel misbruik minderjarige jongen

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 07/08/2021 om 21:05 door Luka.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #260013
  Luka
  Moderator

  R. Kelly wordt al langere tijd beschuldigd van seksueel misbruik van meerdere vrouwen en minderjarige meisjes. Nu is naar buiten gekomen dat hij ook seks had met een 17-jarige jongen die hij in 2006 zou hebben ontmoet bij een filiaal van McDonald’s.

  MISBRUIK
  De 54-jarige rapper zou de jongen hebben uitgenodigd om langs te komen in zijn huis in Chicago. Hij kwam langs met zijn ouders, maar volgens federale agenten zou de artiest hebben gevraagd aan de jongen om volgende keer alleen te komen. Nadat hij dit deed zou hij seksueel zijn misbruikt door R. Kelly.

  CHANTEREN
  Net als bij zijn andere slachtoffers beloofde de rapper de jongen te helpen met zijn muzikale carrière. Vervolgens heeft de jongen andere zestienjarige jongens voorgesteld aan R. Kelly. Agenten hebben laten weten dat hij niet alleen seks wilde met de jongens, maar hij wilde ook dat ze seks hadden met een aantal van de meisjes die bij hem ‘woonden’. Hiervan heeft hij video’s gemaakt voor eigen vermaak, maar ook om de slachtoffers te kunnen chanteren.

  PROCES
  In augustus begint een proces tegen de 54-jarige Robert Kelly, de echte naam van R. Kelly, onder meer voor seksuele uitbuiting en het produceren van kinderporno.

  Bron: Funx >>

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
gasten online: 10 ▪︎ leden online: 0
No users are currently active
FORUM STATISTIEKEN
topics: 3.249, berichten: 17.538, leden: 2.083