Psychosenet Nl/Be

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 15/07/2018 om 15:05 door Luka.
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Reacties
 • #224833
  Luka
  Moderator

   Psychosenet.nl
   Psychosenet.be

   OVER PSYCHOSENET
   Psychosenet is een open, multideskundige eCommunity van ervaringsdeskundigen, betrokkenen en professionals die opereert onder de paraplu van Stichting Psychosenet.

   PsychoseNet is een website waarop duidelijke en objectieve informatie gegeven wordt over psychose. En dat is nodig. Er is geen enkele geestestoestand waar zoveel misverstanden over bestaan als over ‘psychose’. De media spelen daarin vaak een niet onschuldige rol. Niet alleen door het beeld dat vaak geschetst wordt in films of series maar zelfs in pogingen tot objectievere berichtgeving lijkt de informatie vaak ongenuanceerd of zelfs foutief.

   Naast informatieplatform is de site ook een e-health tool. Een expertenteam van vijf psychiaters, vier psychologen, twee ervaringsdeskundigen, een familie-ervaringsdeskundige en een advocate staan klaar om vragen via mail binnen enkele dagen te beantwoorden. Op die manier probeert de website het hoofd te bieden aan de lange wachttijden in de geestelijke gezondheidszorg en mensen de weg te wijzen naar goede hulp.

   #224834
   Luka
   Moderator
   Topic starter

    E-spreekuur België
    en
    E-spreekuur NL

    In het eSpreekuur kun je vragen stellen aan onze experts. We willen graag je vraag en ons antwoord op de website zetten, zodat andere mensen er ook wat aan kunnen hebben. Bekijk ook de eerdere vragen, wie weet staat het antwoord daar al tussen.

   2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
   • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
   gasten online: 12 ▪︎ leden online: 1
   ikkkke
   FORUM STATISTIEKEN
   topics: 3.598, reacties: 19.926, leden: 2.478