Praktijk Stapsvoets Coaching (met paarden) – Amersfoort

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Hulpverleningsinstanties Praktijk Stapsvoets Coaching (met paarden) – Amersfoort

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst bijgewerkt op 24/06/2019 om 12:18 door Mark.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #241127
  Mark
  Moderator

  stapvoets-coaching.nl

  Stapvoets Coaching is opgericht door Nathalie Snijders. Ze is sinds 2011 afgestudeerd Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en heeft ruime ervaring in de hulpverlening. Ze heeft zich in de loop van de tijd gespecialiseerd in de begeleiding van mensen die kampen met een trauma of slachtoffer zijn van seksueel misbruik.

  Vanaf kleins af aan heeft zij zelf een verbinding met paarden en paarden zijn dan ook haar grote passie. Dit maakt dat zij in 2015 de opleiding paardencoaching succesvol heeft afgerond bij ‘Caprilli Coaching en Training’ en sindsdien dan ook werkzaam is als paardencoach. In de afgelopen jaren heeft zij zich steeds meer geprofessionaliseerd met diverse aanvullende opleidingen op het gebied van (paarden)coaching. Ook tijdens haar Master Pedagogiek vanuit ecologisch perspectief, lag de focus voor Nathalie op de bijzondere wisselwerking tussen mens en paard.

  Een paard is eerlijk en spiegelt direct je gedrag. Zelf is Nathalie gegrepen door de onvoorwaardelijke liefde en acceptatie van het paard en van hieruit wil ze andere mensen in verbinding brengen met het paard, om zo op een andere manier naar hun spanningen en blokkades te kunnen kijken.

  Samen helen van seksueel misbruik
  Bij voldoende belangstelling organiseer ik de lotgenotengroep “Samen helen van seksueel misbruik”, ontwikkeld door Ivonne Meeuwsen. Meer informatie hierover vind je hier >>

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
gasten online: 11 ▪︎ leden online: 0
No users are currently active
FORUM STATISTIEKEN
topics: 2.706, berichten: 14.620, leden: 1.549
Scroll Up