Praktijk Amelie – Utrecht

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst bijgewerkt op 07/08/2020 om 11:32 door Mark.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #252437
  Mark
  Moderator

  praktijkamelie.nl

  Ik ben Amanda Speekenbrink, geregistreerd dramatherapeut en Developmental Transformations practitioner (onder supervisie). Ik werk zowel in de kinder- en jeugdpsychiatrie als in mijn eigen praktijk. Mijn ervaring ligt onder andere in het werken met vrouwen met een verleden van seksueel misbruik en jongeren op een cluster 4 speciaal middelbaar onderwijs. Daarnaast heb ik jarenlang gewerkt met kinderen en jongeren met een (licht) verstandelijke beperking binnen woonvoorzieningen.

  Mijn start als mens is niet even voorspoedig verlopen, het maakt dat ik veel raakvlakken ken met de mensen die ik ondersteun. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe het is om een proces van persoonlijke groei te doorlopen en dat verwerking en rouw om moed en doorzettingsvermogen vraagt. Ik weet ook hoe het is om weer te kunnen genieten van het leven en dat gun ik jou ook!

  Vanuit mijn sensitiviteit zal ik je ontmoeten, spiegelen en confronteren waar nodig, maar altijd vanuit de aansluiting bij jou. Het doel van therapie is naar mijn mening niet om problemen te laten verdwijnen, als wel om er mee om te leren gaan. Graag help ik je verder op weg.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
gasten online: 16 ▪︎ leden online: 0
No users are currently active
FORUM STATISTIEKEN
topics: 2.493, reacties: 13.601, leden: 1.275
Scroll Up