Patronen van ongekende gevoelens doorbreken – Jonice Webb

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Boeken: informatie & hulpverlening Patronen van ongekende gevoelens doorbreken – Jonice Webb

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 27/02/2023 om 22:50 door Luka.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #276548
  Luka
  Moderator

   Stop met leeglopen en verbeter je relaties

   Samenvatting
   In ‘Patronen van ongekende gevoelens doorbreken’ van Jonice Webb leer je hoe je emotionele verwaarlozing bij jezelf kunt herkennen om de patronen te doorbreken.

   Patronen van ongekende gevoelens doorbreken van Jonice Webb is het praktische gevolg op de bestseller Ongekende gevoelens. Herken je een gemis in de emotionele opvoeding die je hebt gekregen? In dit boek leer je jouw patronen te herkennen en te doorbreken.

   Als je gebukt gaat onder de gevolgen van emotionele verwaarlozing in je kindertijd, wil je graag weten hoe je de cirkel doorbreekt zodat je niet in hetzelfde patroon stapt met je eigen kinderen. Te weinig aandacht voor je emotionele ontwikkeling in je kindertijd heeft een grote impact op je leven en je relaties. De tijd is rijp om het geworstel achter je te laten.

   Jonice Webb laat zien hoe je de patronen van gebrekkige beleving van emoties, emotionele afstand en onuitgesproken gevoelens kunt doorbreken. Al je relaties knappen ervan op; de relatie met je kinderen, je partner, je ouders, je familie en vooral ook die met jezelf!

   Zo ga je om met emotionele verwaarlozing:

   • Het gemis herkennen

   • Je gevoelens bespreken

   • De patronen doorbreken

   In Patronen van ongekende gevoelens doorbreken krijg je praktische tips en adviezen om dat wat zo zwaar op je drukt voor eens en voor altijd achter je te laten.

   Tip: de werkbladen uit hoofdstuk 5 kun je gratis downloaden om te printen vanaf de uitgeverijsite: https://www.ankh-hermes.nl/werkbladen-bij-patronen-van-ongekende-gevoelens-doorbreken-om-te-printen

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 17 ▪︎ leden online: 2
  Leentje, Chris
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.787, reacties: 21.267, leden: 2.865