Meldpunt Uitbuiting Minderjarigen

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 05/05/2021 om 23:03 door Luka.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #258821
  Luka
  Moderator


   melduitbuitingminderjarigen.nl

   HET MELDPUNT UITBUITING MINDERJARIGEN GEEFT ADVIES EN DOET ONDERZOEK NAAR SEKSUELE EN CRIMINELE UITBUITING VAN MINDERJARIGEN
   Vermoed je uitbuiting van een minderjarige? Ben je minderjarig en word je gedwongen om drugskoerier te zijn? Of word je gedwongen tot seks met anderen? Vraag advies bij het Meldpunt Uitbuiting Minderjarigen. Dit kan ook anoniem.

   ​Dreigt er acuut gevaar? Bel dan altijd eerst 112.

   BEN JE MINDERJARIG EN WORD JE GEDWONGEN TOT SEKS OF CRIMINALITEIT? ZOEK HULP! NIEMAND VERDIENT HET OM UITGEBUIT TE WORDEN!
   Ben jij jonger dan 18 jaar en en word je gedwongen tot seks met anderen? Of moet je drugs vervoeren of ander werk doen wat je eigenlijk niet wilt? Word je bedreigd en ben je bang? Zoek hulp! Neem contact op met het Meldpunt Uitbuiting Minderjarigen. We kunnen je advies geven, onderzoek doen of doorverwijzen. Contact opnemen kan anoniem en wij helpen je zonder je in gevaar te brengen.

   Dreigt er acuut gevaar? Bel dan altijd eerst 112.

   OVER ONS
   Bij het Meldpunt Uitbuiting Minderjarigen kunnen ouders, verzorgers, familie, vrienden, kennissen en ieder ander die vermoedt dat een minderjarige slachtoffer is van uitbuiting, hun signalen delen, advies vragen en onderzoek laten doen.

   Een consulent van CoMensha neemt je melding op en als melder krijg je de kans om vragen te stellen of om advies te vragen. CoMensha is het Coördinatiecentrum tegen Mensenhandel.

   Als de melding er aanleiding toe geeft dan kan het onderzoeksteam van Terre des Hommes nader onderzoek doen. Zij zoeken online naar verdachte advertenties en sporen met nepprofielen op social media, fora en in chatrooms loverboys (mensenhandelaren!) op. Uiteraard kan er ook gelijk worden doorverwezen naar de politie als de situatie daar om vraagt.

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 15 ▪︎ leden online: 0
  No users are currently active
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.775, reacties: 21.206, leden: 2.838