Masseur draait de bak in voor seksueel misbruik van jongens bij voetbalclub

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Opinie & actualiteit Masseur draait de bak in voor seksueel misbruik van jongens bij voetbalclub

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 09/07/2020 om 18:16 door Luka.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #251914
  Luka
  Moderator

   Het gerechtshof in Den Haag heeft de 54-jarige Rotterdammer Roy L. schuldig bevonden aan het seksueel misbruik van twee minderjarige jongens. Hem is anderhalf jaar gevangenisstraf opgelegd. Daarnaast mag hij drie jaar lang zijn functie van sportmasseur en fysiotherapeut niet uitoefenen.

   Volgens het hof is bewezen dat L. zich in 2017 heeft vergrepen aan een 17-jarige jongen van de Rotterdamse voetbalclub waar hij als sportmasseur en verzorger bij de jeugd actief was. L. heeft de ontucht met de jongen van de vereniging ontkend. Nadat de betrokken jeugdspeler bij de politie aangifte had gedaan, werd L. door de club op non-actief gesteld.

   Kerk
   Het andere slachtoffer was een 15-jarige jongen; de zoon van een kennis uit de kerk. De knul logeerde bij L. toen hij hem misbruikte. L. gaf de ontucht toe maar stelde dat het seksuele contact op vrijwillige basis plaatsvond. De jongen beweerde anders. Hij vluchtte de bewuste nacht de woning uit. Een automobilist ontfermde zich over de jongen toen hij hem in een onderbroek en een shirt op straat zag.

   L. ging tegen het vonnis van de rechtbank – anderhalf jaar cel – in beroep. Hij moet zich laten behandelen om zijn seksuele driften ten opzichte van tienerjongens te kunnen beteugelen.

   Bron: AD.nl Rotterdam >>

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 9 ▪︎ leden online: 0
  No users are currently active
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.598, reacties: 19.925, leden: 2.478