Labyrinth in perspectief

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst bijgewerkt op 19/04/2019 om 10:56 door Mark.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #238253
  Mark
  Moderator

  labyrint-in-perspectief.nl

  Je staat er niet alleen voor!

  Wij zetten ons in voor familie en vrienden van mensen met psychische of psychiatrische problemen. Met name voor hen die, doordat ze overbelast raken, zelf ook hulpvrager worden of dreigen te worden. We gebruiken onze ervaringsdeskundigheid om hen op weg te helpen.

  Jouw naaste is één van de ruim 500.000 mensen met psychische of psychiatrische problemen in Nederland. Een half miljoen! En het aantal familieleden dat daarbij betrokken is, is een veelvoud daarvan. Familieleden die zelf op hun beurt weer hulpvrager kunnen worden vanwege emotionele overbelasting. Maar je hoeft er niet alleen voor te staan. Kijk rond op onze site en kies je manier om met anderen in contact te komen.

  Zorg dat je niet overbelast raakt. Bewaak je balans!
  Voor jouw dierbare met psychische problemen is er meestal wel aandacht. Om te beginnen jouw eigen aandacht. Maar voor jou? Zorg jij ook beter voor die ander dan voor jezelf? Wij kunnen je helpen uitvinden hoe je een evenwicht kunt vinden in de zorg voor de ander en de zorg voor jezelf. Als je op dit gebied uit evenwicht raakt, is er namelijk een aanzienlijke kans dat je zelf ook een beroep moet gaan doen op de professionele hulpverlening. Via onze website kun je op verschillende manieren contact leggen met lotgenoten. Of advies vragen aan onze medewerkers.

  Lotgenotencontact
  Lotgenotencontact is onze corebusiness. Op verschillende manieren bieden we familie van de mogelijkheid om in contact te komen met andere familie van, zodat zij steun hebben aan elkaar. Je leert het meest van iemand die in een soortgelijke situatie verkeert. Ervaringsdeskundige vrijwilligers hebben bij het lotgenotencontact een voortrekkersrol.

  • telefonische ondersteuning voor vragen om hulp, advies of meedenken
  • ondersteuning per e-mail voor vragen om hulp, advies of meedenken
  • geheime Facebookgroepen voor online lotgenotencontact
  • contactgroepen voor lotgenotencontact
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
gasten online: 5 ▪︎ leden online: 0
No users are currently active
FORUM STATISTIEKEN
topics: 2.227, reacties: 12.421, actieve leden: 1.021