KopOpOuders

Tags: 

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 24/11/2019 om 14:35 door Luka.
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Reacties
 • #238250
  Mark
  Moderator

   kopopouders.nl

   Je kind een gelukkige jeugd geven. Dat wil je als ouder. Maar opvoeden valt soms niet mee. Zeker als je niet lekker in je vel zit. Toch wil je het beste voor je kind.

   KopOpOuders.nl is er voor alle ouders die last hebben van stress, psychische problemen of een verslaving, en hun partner. In Nederland zijn er jaarlijks 405.000 ouders met deze problemen. We weten inmiddels dat veel kinderen van deze ouders zelf problemen krijgen, nu of later.

   Het goede nieuws is: jij kunt er iets aan doen!

   KopOpOuders.nl biedt je:

   • informatie en tips over hoe je een zo goed mogelijke ouder kunt zijn
   • een online groepscursus waaraan je anoniem kan deelnemen
   • een online zelfhulpcursus met of zonder begeleiding
   • advies via de e-mail van een deskundige
   • ervaringsverhalen van ouders, en je kunt er ook je eigen verhaal delen
   #246756
   Luka
   Moderator

    KopOpOuders: opvoedhulp bij psychische aandoening

    KopOpOuders biedt opvoedondersteuning aan alle ouders die last hebben van stress, psychische problemen of een verslaving, en hun partner.

    Elke ouder wil zijn/haar kind een gelukkige jeugd geven. Maar opvoeden valt soms niet mee. Zeker als je niet lekker in je vel zit. Ook weten we inmiddels dat veel kinderen van deze ouders zelf problemen krijgen, nu of later. KopOpOuders ondersteunt ouders in de opvoeding, waardoor ze zich zekerder voelen in hun rol als ouder en waardoor het risico op het ontwikkelen van problemen bij de kinderen afneemt.

    KopOpOuders biedt informatie, ervaringsverhalen en een e-mailservice waar ouders persoonlijk advies aan een deskundige kunnen vragen. Daarnaast hebben ouders de mogelijkheid om deel te nemen aan twee KopOpOuders cursussen: een online groepscursus en een zelfhulp cursus.

    In de online groepscursus bespreken ouders in groepjes van maximaal 6 deelnemers verschillende thema’s in 8 wekelijkse, besloten chatsessies onder professionele begeleiding. De zelfhulpcursus bestaat uit 5 modules die een ouder thuis op een eigen gekozen tijdstip online kan volgen (met of zonder begeleiding). Alles op KopOpOuders (inclusief de cursussen) is voor ouders gratis en anoniem te gebruiken.

   2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
   • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
   gasten online: 24 ▪︎ leden online: 0
   No users are currently active
   FORUM STATISTIEKEN
   topics: 3.776, reacties: 21.210, leden: 2.840