JAC – jongerenaanbod van het CAW (België)

Forum Lotgenoten Seksueel Geweld Achtergrond & Informatie Hulpverleningsinstanties JAC – jongerenaanbod van het CAW (België)

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 24/02/2018 om 20:02 door Luka.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • #218192
  Luka
  Moderator

   caw.be/jac

   Jong zijn is niet altijd even gemakkelijk. Er kan van alles in je hoofd om gaan. Je staat vaak voor heel wat nieuwigheden of belangrijke beslissingen in je leven. Soms kan je terecht bij vrienden of familie, of vind je zelf een weg er doorheen. Wanneer je het gevoel hebt dat je nood hebt aan “iets” meer, staat het JAC steeds voor je klaar.

   Het JAC wil jongeren die het moeilijk hebben de steun geven om zelf terug verder te kunnen. Het wil rust bieden aan degenen die dat kwijt zijn. Het wil de mogelijkheden van jongeren versterken. Het wil jongeren informeren over hun rechten. Kortom, het JAC vecht voor een menswaardig leven voor elke jongere. De JAC-medewerker heeft een grondige kennis van het oplossingsgericht werken. Binnen onze visie werken aan mogelijkheden en de toekomst. We proberen in elke situatie de focus te leggen op het heden en niet zo zeer op het verleden. We bekijken samen met jou wat je nodig hebt om terug stappen te kunnen zetten.

   Je kan met ze bellen, mailen, chatten en je kan langs gaan.

   Het JAC is het jongerenonthaal van het CAW, het Centrum Algemeen Welzijnswerk in Vlaanderen.

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
  gasten online: 50 ▪︎ leden online: 0
  No users are currently active
  FORUM STATISTIEKEN
  topics: 3.731, reacties: 20.939, leden: 2.732